no značka je to sice docela dobrá, ale NB od Asusu jsou solidní, rozhodně bych to nespojoval s problémy s motherboardyoutlier píše:Me prijde Acer jako lepsi znacka nez Asus. Asusu neverim kvuli tem poruchovym deskam v desktopech, vubec mi to neprijde jako dobra znacka.
značka PRESTIGIO
Moderátor: Don
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- outlier
- Začátečník
-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- outlier
- Začátečník
-
A proc se to tak taji? Je mi jasny, ze v Asusu bude asi Asus deska a DVD mechanika a Acer bude mit display Acer, ale co ten zbytek, hlavne disk? Vetsinou treba ani nepisou, jestli ma 4200 nebo 5400 otacek. Vubec se mi ted zda, ze disky do notebooku jsou ted levnejsi, tak nechapu, proc maji 60GB a vic jen ty drazsi typy. Zrovna me by se hodil levnejsi notebook s vetsim diskem.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
otacky by mely byt na webu vyrobce, rozdil mezi 4200 a 5400 je sakra znat. poruchove desky asusu v desktopech byvaji v cenove hladine kde jsou poruchove vsechny znacky. spravne asusy za 4000 (proste P4P800) a vic sou stale temi dobrymi a kvalitnimi deskamioutlier píše:A proc se to tak taji? Je mi jasny, ze v Asusu bude asi Asus deska a DVD mechanika a Acer bude mit display Acer, ale co ten zbytek, hlavne disk? Vetsinou treba ani nepisou, jestli ma 4200 nebo 5400 otacek. Vubec se mi ted zda, ze disky do notebooku jsou ted levnejsi, tak nechapu, proc maji 60GB a vic jen ty drazsi typy. Zrovna me by se hodil levnejsi notebook s vetsim diskem.
- outlier
- Začátečník
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud napíšeš do Aceru tak ti rádi sdělí podrobnosti.outlier píše:jasne ze to je znat, jenze napr. Acer.cz pise - typ disku - ATA 100 - to je fakt info;-)
Teda aspoň to tam píšou
Naposledy upravil(a) Dzin dne úte 18. led 2005, 17:16, celkem upraveno 2 x.
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
na asusu toho nepisou o moc vic.. jen ze je to 2,5" )) jak prekvapive ))Dzin píše:Pokud napíšeš do Aceru tak ti rádi sdělí podrobnosti.outlier píše:jasne ze to je znat, jenze napr. Acer.cz pise - typ disku - ATA 100 - to je fakt info;-)
Teda aspň to tam píšou
no a vzhledem k tomu ze podpora v asusu CR je ponekud laxni, tak ...