značka PRESTIGIO

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

outlier píše:Me prijde Acer jako lepsi znacka nez Asus. Asusu neverim kvuli tem poruchovym deskam v desktopech, vubec mi to neprijde jako dobra znacka.
no značka je to sice docela dobrá, ale NB od Asusu jsou solidní, rozhodně bych to nespojoval s problémy s motherboardy
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
outlier
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od outlier »

Da se vubec nekde zjistit, co vsechno je v tech NB namontovano za HW, tedy od koho je disk, display, deska atd.?
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

outlier píše:Da se vubec nekde zjistit, co vsechno je v tech NB namontovano za HW, tedy od koho je disk, display, deska atd.?
ale jo, ale až to koupíš a pustíš na to diagnostický utility, nicméně u displeje ne
outlier
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od outlier »

A proc se to tak taji? Je mi jasny, ze v Asusu bude asi Asus deska a DVD mechanika a Acer bude mit display Acer, ale co ten zbytek, hlavne disk? Vetsinou treba ani nepisou, jestli ma 4200 nebo 5400 otacek. Vubec se mi ted zda, ze disky do notebooku jsou ted levnejsi, tak nechapu, proc maji 60GB a vic jen ty drazsi typy. Zrovna me by se hodil levnejsi notebook s vetsim diskem.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

ano to ani tak netaji, jako to dopredu ani nevi, jaka prijde dodavka komponent, to tam vrznou (ruzny mechaniky, ruzny disky, atd.)
proto se tyhle veci nedozvis :wink:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

outlier píše:A proc se to tak taji? Je mi jasny, ze v Asusu bude asi Asus deska a DVD mechanika a Acer bude mit display Acer, ale co ten zbytek, hlavne disk? Vetsinou treba ani nepisou, jestli ma 4200 nebo 5400 otacek. Vubec se mi ted zda, ze disky do notebooku jsou ted levnejsi, tak nechapu, proc maji 60GB a vic jen ty drazsi typy. Zrovna me by se hodil levnejsi notebook s vetsim diskem.
otacky by mely byt na webu vyrobce, rozdil mezi 4200 a 5400 je sakra znat. poruchove desky asusu v desktopech byvaji v cenove hladine kde jsou poruchove vsechny znacky. spravne asusy za 4000 (proste P4P800) a vic sou stale temi dobrymi a kvalitnimi deskami :)
outlier
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od outlier »

jasne ze to je znat, jenze napr. Acer.cz pise - typ disku - ATA 100 - to je fakt info;-)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

outlier píše:jasne ze to je znat, jenze napr. Acer.cz pise - typ disku - ATA 100 - to je fakt info;-)
Pokud napíšeš do Aceru tak ti rádi sdělí podrobnosti.
Teda aspoň to tam píšou :lol:
Naposledy upravil(a) Dzin dne úte 18. led 2005, 17:16, celkem upraveno 2 x.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Dzin píše:
outlier píše:jasne ze to je znat, jenze napr. Acer.cz pise - typ disku - ATA 100 - to je fakt info;-)
Pokud napíšeš do Aceru tak ti rádi sdělí podrobnosti.
Teda aspň to tam píšou :lol:
na asusu toho nepisou o moc vic.. jen ze je to 2,5" :))) jak prekvapive :)))

no a vzhledem k tomu ze podpora v asusu CR je ponekud laxni, tak ... :(
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“