PROJEKT: Gaia by T.M.Petnov (UPDT 25/01/2006) pg. 6. reborn

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

to lmarky: jo to máš recht, ta by šla taky, problém je kde sehnat barevnou. a ta co je na těch čidlech byde dost drahá a navíc sehnat takový kus na celou bočnici, to fakt nevim. jak říkám mrkl bych někde po tom laku...
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Daly by se použít i takový ty laky na okna a světla, ne?

Viděl jsem to někde v Baumaxu, sice je to poměrně drahý, ale dělaj se různý barvy a je to pro tuning (světla u aut), ale nevím, co by to dělalo na plechu...není to úplně krycí...jen to obarví/ztmaví

:wink:
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

t.m.petnov píše:to lmarky: jo to máš recht, ta by šla taky, problém je kde sehnat barevnou. a ta co je na těch čidlech byde dost drahá a navíc sehnat takový kus na celou bočnici, to fakt nevim. jak říkám mrkl bych někde po tom laku...
to tak horký nebude -> na Siemensu SL55 je vzadu na hliníku taková fólie a dokonce modrá..

2 Stoobi: jj o obravení mi jde..
Naposledy upravil(a) lMarky dne pon 17. led 2005, 17:06, celkem upraveno 1 x.
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

jo přesně něco takovýho jsem měl na mysli. jen taky nevím jak je to s těmi kovy... ale jestli by to fachčilo hodil bych na celý case very light modrou...
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

t.m.petnov píše:jo přesně něco takovýho jsem měl na mysli. jen taky nevím jak je to s těmi kovy... ale jestli by to fachčilo hodil bych na celý case very light modrou...
takhle by se daly udělat dost zajímavý barvy, protože ty folie by se teoreticky daly překrývat :o
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

překrývat by daly, jen je otázka jak moc by ty vzniklé odstíny byly na casu vidět. Taky mě nenapadá jak spojit dvě folie, bez toho aniž by mezi nimi byl vzduch...
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

tak ještě přidávám slíbenou fotku ve tmě... ale jak říkám je to jen na ukázku, pro představu...

Obrázek
skromny
Nováček
Nováček

Příspěvek od skromny »

t.m.petnov píše:překrývat by daly, jen je otázka jak moc by ty vzniklé odstíny byly na casu vidět. Taky mě nenapadá jak spojit dvě folie, bez toho aniž by mezi nimi byl vzduch...
ak su to samonalepovacie folie tak by som v tom az taky problem nevidel, pri nalepovani vacsich pluoch sa nalapuju pomalinky, postupne, vzduch sa vytlaca priebezne, ak to okolnosti umoznuju (myslim ze v tomto pripade ano) tak ak foliu, resp. jej lepivu plochu alebo plochu na ktoru sa lepi jemne navlhcis, bublinky idu potom lahsie vytlacat (kreditka najde vyuzitie aj v tomto pripade) smerom k najblizsiemu kraju. cize ak na "spodnu" foliu nalepis hornu a celok potom das tam kam potrebujes tak si za vodou...
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

to s tím navlhčením mě nenapadlo. Super typ... určitě to někdy zkusim...
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

tak jsem opět tady s dalšími fotkami.

O víkendu jsem vyměnil zelené LED v klávesnici za modré... Zde foto

Obrázek
Obrázek
Obrázek

A taky jsem udělal stealth mechaniky...

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

takže tady je vidět mechanika, sundání předních krytů (šuplík, celá mechanika)...

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tak a tady je vidět záslepka, její úprava, tak aby šla použít, dále nalepená páska na šuplíku a konečné přilepení ke krytce...

Nakonec ukázka, jak to vypadá, když je to v casu... (otevřená, zavřená)

Obrázek
Obrázek

tak co si o tom myslíte? Odpovím na dotazy a doplním případné informace...
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

LEDky je standard...a mechanika se ti povedla...ještě ta druhá...:) Jen škoda, že šuplíky zůstžanou bílý... :sad:
MrkEw.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrkEw. »

jj souhla se stoobim......zaslepka se ti poveda, chce to jeste i tu druhou.....a pak bych stríknul vnitzrek......treba do stribrna a do mechaniky bych dal diodu...vypadalo by to líp....jeste by to možná chtelo vrtnout dírku do zázlepky taam kde mas diodu u cd romky abyc videl jestly maké či ne......dirku bych pak podlepil plastem (čirym)......
dravgunov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dravgunov »

Standartní práce, nic namáhavýho, ale k tomu aby case vypadal k světu je to třeba. :)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Teď to tam kazí ještě ta disketovka...nepřemýšlel jsi o nějakým stelath modu týhle mechaniky? Nebo tam vůbec nebude?
3lemen7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3lemen7 »

vypada to cim dal zajimavejs, az to dodelas tak si od nekoho puc fotak at mas poradny fotky :) , jinak na ledky do klavesnice se taky chystam, jakej maj tak nejcasteji prumer? (nechce se mi to rozebirat) ten stealth mode je povedenej...
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

3lemen7 píše:vypada to cim dal zajimavejs, az to dodelas tak si od nekoho puc fotak at mas poradny fotky :) , jinak na ledky do klavesnice se taky chystam, jakej maj tak nejcasteji prumer? (nechce se mi to rozebirat) ten stealth mode je povedenej...
Tipuju tak 2, max. 3... Ale spíš ty dva...

// No tak já mám 3mm :) ... Genius KB-21e ...
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

děkuji všem a hodnocení... Stealth druhé mechaniky proběhla taky, v době kdy sem už neměl foťák. Fotky jsou kvuli fora zmenšený, ale hodlám je dávat větší.

2 Stoobi: uvažoval jsem o tom sthealthu FDD, ale nakonec to dopadlo jinak...
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

tak a pokračujeme... :wink:

koupil jsem včera dva fany tak jsem je chtěl hned vyzkoušet, i když case není vůbec hotov, takže opět jen na zkoušku, ten zadní nechám, s tím předním se ještě uvidí... fota níže... jak je také vidět, i druhá mechanika má stealth :wink:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No ten zadní fan má asi umístění jasný, ale ten přední se mi tam moc nelíbí...když je k jedná straně, tak to není ono...:( Nevím, jak to jinak vyřešit, protože ta case je poměrně přeplněná (předek), ale jistý řešení by mě napadlo, bylo by ale dost ložitý a nevím, jak by vypadal výsledek... :)
MrkEw.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrkEw. »

jj souhlas me se to tam taky místo tech FDD pozic nezamlouvá, je to takový neditažený.....
Odpovědět

Zpět na „Projekty“