Udělat login script je jednoduché - stačí do nabídky po spuštění vložit zástupce skriptu. Znáte ale někdo nějaký způsob jak udělat logout script? Tzn. script, který se spustí při vybrání "odhlásit uživatele" respektive "vypnout počítač" a dokud se neprovede celý, nedojde k odhlášení/vypnutí?
Technicky mi jde o to, jak na dvou místech synchronizovat poštu - umím napsat program který mi potřebné soubory natáhne z FTP nebo je tam zase vrátí, ale jak to zautomatizovat?
Logout script ve Windows
- Fenix
- Nováček

- Lemra
- Čestný člen

- Dony
- Středně pokročilý

jde to, jdou udělat startup, shutdown i logon, logoff skripty.
Spustíš si program mmc (ve Start->Spustit...), klikneš na menu Konzola, vybereš přidat, nebo odebrat modul snap-in..., v okně klikneš na Přidat..., zybereš Zásady skupiny, klikneš na přidat, dokončit, zavřít a OK, v okně mmc se ti objeví nastavení pro tvůj počítač, když rozbalíš Konfigurace počítače->Nastavení systému windows->skripty, můžeš zvolit spouštěcí a ukončovací skripty, když rozbalíš Konfigurace uživatele->Nastavení systému windows->skripty, můžeš zvolit přihlašovací a odhlašovací skripty
Spustíš si program mmc (ve Start->Spustit...), klikneš na menu Konzola, vybereš přidat, nebo odebrat modul snap-in..., v okně klikneš na Přidat..., zybereš Zásady skupiny, klikneš na přidat, dokončit, zavřít a OK, v okně mmc se ti objeví nastavení pro tvůj počítač, když rozbalíš Konfigurace počítače->Nastavení systému windows->skripty, můžeš zvolit spouštěcí a ukončovací skripty, když rozbalíš Konfigurace uživatele->Nastavení systému windows->skripty, můžeš zvolit přihlašovací a odhlašovací skripty
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - majkl.lowec
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hodil sem si do XP Service Pack 1 a ted kdyz my naskočí spořič a pak hejbnu myší nemám tam normal screen ale to login okno, cvaknu na ikonku a Ok, ale jak to nastavit, aby tam tohle nebylo??? a navíc se mi nějak kousnul Outlook Ex - nechce mi měnit identity, vypadá že přepna a ale hodí to zpátky vesele jen tu hlavní identitu....
- Dony
- Středně pokročilý

co to ma spolecneho s timhle threadem??majkl.lowec píše:hodil sem si do XP Service Pack 1 a ted kdyz my naskočí spořič a pak hejbnu myší nemám tam normal screen ale to login okno, cvaknu na ikonku a Ok, ale jak to nastavit, aby tam tohle nebylo??? a navíc se mi nějak kousnul Outlook Ex - nechce mi měnit identity, vypadá že přepna a ale hodí to zpátky vesele jen tu hlavní identitu....
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
a co probuzeni / uspani systemu ??? o to jsem se vzdycky snazil, ale bezvysledne..Dony píše:jde to, jdou udělat startup, shutdown i logon, logoff skripty.
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz