Mám problém s VirtualDubem.Nevím,zda je to běžná věc,nebo jen nějaká chybka v nastavení.Pokud ho spustím a začnu pomocí něj zachytávat video,nesmím už nic jiného na PC dělat.Pokud spustím jiný sw,nebo se jen pokusím VirtualDub minimalizovat,nebo se jen spustí spořič,tak v tu chvíli se ukončí zachytávání.No,u toho spořiče to bylo ještě trošku jinak.Pokud se po nastavené době spustil spořič,ukončilo se zachytávání videa,ale zvuk se i nadále nahrával.Nechápu to.Můžete mi nějak poradit?Slabým výkonem PC to není.Mám AMD Athlon 3000+(soc.939) a při zachytávání je vytížení CPU tak okolo 30%.
Díky za všechny rady.
Problémy s VirtualDubem
- Denis
- Začátečník

- Square
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problémy s VirtualDubem
Když jsem ještě zachytával přes VirtualDub na Bartonu2500@3200 tak nebyl nikdy problém a mohl jsem přirom dělat cokoliv nenáročného, ale orig. soft k TV kartě se mi zdá lepší.Denis píše:Mám problém s VirtualDubem.Nevím,zda je to běžná věc,nebo jen nějaká chybka v nastavení.Pokud ho spustím a začnu pomocí něj zachytávat video,nesmím už nic jiného na PC dělat.Pokud spustím jiný sw,nebo se jen pokusím VirtualDub minimalizovat,nebo se jen spustí spořič,tak v tu chvíli se ukončí zachytávání.No,u toho spořiče to bylo ještě trošku jinak.Pokud se po nastavené době spustil spořič,ukončilo se zachytávání videa,ale zvuk se i nadále nahrával.Nechápu to.Můžete mi nějak poradit?Slabým výkonem PC to není.Mám AMD Athlon 3000+(soc.939) a při zachytávání je vytížení CPU tak okolo 30%.
Díky za všechny rady.
Jinak PC stabil?Zkoušel jsi jinou verzi VirtualDub?
- Denis
- Začátečník

- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele: