Problémy s VirtualDubem

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Denis
Začátečník
Začátečník

Problémy s VirtualDubem

Příspěvek od Denis »

Mám problém s VirtualDubem.Nevím,zda je to běžná věc,nebo jen nějaká chybka v nastavení.Pokud ho spustím a začnu pomocí něj zachytávat video,nesmím už nic jiného na PC dělat.Pokud spustím jiný sw,nebo se jen pokusím VirtualDub minimalizovat,nebo se jen spustí spořič,tak v tu chvíli se ukončí zachytávání.No,u toho spořiče to bylo ještě trošku jinak.Pokud se po nastavené době spustil spořič,ukončilo se zachytávání videa,ale zvuk se i nadále nahrával.Nechápu to.Můžete mi nějak poradit?Slabým výkonem PC to není.Mám AMD Athlon 3000+(soc.939) a při zachytávání je vytížení CPU tak okolo 30%.
Díky za všechny rady.
Square
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Square »

Skus pouzit na zachytavanie program ATV2000 celkom dobry... co sa tyka problemu tak neviem viem len ze vo virtualdub sa da dost veci nastavit....:)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy s VirtualDubem

Příspěvek od Dzin »

Denis píše:Mám problém s VirtualDubem.Nevím,zda je to běžná věc,nebo jen nějaká chybka v nastavení.Pokud ho spustím a začnu pomocí něj zachytávat video,nesmím už nic jiného na PC dělat.Pokud spustím jiný sw,nebo se jen pokusím VirtualDub minimalizovat,nebo se jen spustí spořič,tak v tu chvíli se ukončí zachytávání.No,u toho spořiče to bylo ještě trošku jinak.Pokud se po nastavené době spustil spořič,ukončilo se zachytávání videa,ale zvuk se i nadále nahrával.Nechápu to.Můžete mi nějak poradit?Slabým výkonem PC to není.Mám AMD Athlon 3000+(soc.939) a při zachytávání je vytížení CPU tak okolo 30%.
Díky za všechny rady.
Když jsem ještě zachytával přes VirtualDub na Bartonu2500@3200 tak nebyl nikdy problém a mohl jsem přirom dělat cokoliv nenáročného, ale orig. soft k TV kartě se mi zdá lepší.
Jinak PC stabil?Zkoušel jsi jinou verzi VirtualDub?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Denis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Denis »

Používám poslední oficial verzi 1.5.10.Já ale nepoužívám na zachytávání TV kartu,ale GK s ViVo.
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

vyzkousej reinstal nebo nejakou jinou verzi,
....ze by to byl MELOUN
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Denis píše:Používám poslední oficial verzi 1.5.10.Já ale nepoužívám na zachytávání TV kartu,ale GK s ViVo.
Osvědčil se mi VirtualDubMod1.5.4.1
Kdyby sis doplnil podpis a napsal postupně co děláš tak by to bylo pro obě strany snažší! :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
kralik
Nováček
Nováček

Příspěvek od kralik »

zkontroluj si nastaveni virtualdubu. je tam nabidka ukoncit capturing stiskem tlacitka mysi
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“