Propojeni dvou pc pomoci sitoveho kabelu
Moderátor: Don
- acustic
- Nováček

-
Propojeni dvou pc pomoci sitoveho kabelu
Jen tak ze zvedavosti jsem slozil dve stare pc Pentium 200 Mhz ze si zahrajeme po siti nejake stare games.Jenze nastal problem a to takovy jak nastavit sitove propojeni v posranem operacnim systemu 98SE.Poradi mi nekdo? 
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- acustic
- Nováček

-
Tak jsem zkousel zadat vsechny IP a masky,ale porad se nic nedeje.Tak uz vazne nevim co stim.
No a co udelat kdyz budu chtit hrat pres IPX/SPX protokol ktery je samozrejmne nainstalovany ale stejne nejde ani jedna hra.Jeste mne napada jestli muze byt pouzit krizovy kabel?
Asi budu potrebovat podrobny postup.
Nevim jestli to ma neco spolecneho i stim ze i kdyz mame sdilene slozky tak se mi stejne v okolnich pocitacich nezobrazi.Proste zase potrebuji radu. 
- pepa.02
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- howard
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Krizovy kabel musi byt pouzit pro spojeni dvou sitovek.
Ale ve win98 to fakt neni takovej problem, kdysi sem to taky delal a slo to hned. Mas dobre nainstalovany sitofky? Funguje ti treba M$ sdileni? Lze pingnout druhej stroj? Funguje FTP z jednoho na druhy?
Ale ve win98 to fakt neni takovej problem, kdysi sem to taky delal a slo to hned. Mas dobre nainstalovany sitofky? Funguje ti treba M$ sdileni? Lze pingnout druhej stroj? Funguje FTP z jednoho na druhy?
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.