Volant, kalibrace?
- Falcon_123
- Nováček
-
Volant, kalibrace?
Mám problém,u hry NFSU II , když jedu s volantem,a volant zavibruje,tak se mi hra kousne,a rozjede treba za 5 sec.. To ani moc neresim,vibrace jsem vypl,ale je tu dalsi problem,kdyz treba zahnu trosku volantem doleva,tak zahne trosku auto doprava, a obcas mi auto zahne samo... Slysel sem o nejake kalibraci ? Co to ? A podrobny popis,prosim,dekuji
//Jája: upraven název threadu
//Jája: upraven název threadu
- HADES
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Kalibrace se provádí v obslužném programu daného volantu. A každý volant má tento program jiný. Takže by bylo dobré, kdybys napsal, jaký volant přesně používáš. A samozřejmě si stáhl nejnovější ovladače
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nebo taky přímo ve woknech.HADES píše:Kalibrace se provádí v obslužném programu daného volantu. A každý volant má tento program jiný. Takže by bylo dobré, kdybys napsal, jaký volant přesně používáš. A samozřejmě si stáhl nejnovější ovladače
nástroje/ovladače videa a her
Nějaké volanty mají autokalibraci.
- Falcon_123
- Nováček
-
- SleepY.664
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
To je od Geniusu? Najdeš to někde tady: http://www.geniusnet.com.tw/Falcon_123 píše:Můj volant se nazývá :
Speed Wheel 3 Vibration
Kde stáhnu něco na tu kalibraci ? To ve Win mi nějak nefakčí (
///EDITED: Pokud to ovšem nepoužívá jen Windowsovský drivery. Ale v těch by kalibrace měla fungovat
- Falcon_123
- Nováček
-
V Winech mi nefunguje,nebo tam dělám něco špatně,mám tam jenom čudlík Re-Calibrate,a vůbec nevim,co s tim Když to jenom zmačknu,tak se nic nestaneSleepy.664 píše:To je od Geniusu? Najdeš to někde tady: http://www.geniusnet.com.tw/Falcon_123 píše:Můj volant se nazývá :
Speed Wheel 3 Vibration
Kde stáhnu něco na tu kalibraci ? To ve Win mi nějak nefakčí (
///EDITED: Pokud to ovšem nepoužívá jen Windowsovský drivery. Ale v těch by kalibrace měla fungovat
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jen dodam ze ve win xp je to ovladaci panely->herni zarizeniDzin píše:Nebo taky přímo ve woknech.HADES píše:Kalibrace se provádí v obslužném programu daného volantu. A každý volant má tento program jiný. Takže by bylo dobré, kdybys napsal, jaký volant přesně používáš. A samozřejmě si stáhl nejnovější ovladače
nástroje/ovladače videa a her
Nějaké volanty mají autokalibraci.
0118 999 881 999 119 7253
- Intelman
- Začátečník
- Falcon_123
- Nováček
-
Nějak nevím,co s tím , a jak se to dělá..To stačí pouze zmáčknout ten čudlík Re-Calibrate ??Intelman píše:Nedávno jsem řešil podobný problém, ale kalibrace nepomohla, protože byl zanešenej potenciometr ve volantu. Rozebral jsem volant, vyndal potenciometr, rozebral ho a vyčistil lihem. Hned bylo po problému, ale nejdřív zkus samozřejmě tu kalibraci.
- Intelman
- Začátečník
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zkus ten volat odebrat pokud si instaloval ovladač tak taky a nainstalovat znovu. Když jsem hrál Nascar Racing tak ta gamesa si to stejně chtěla překalibrovat po svém.Falcon_123 píše:Nějak nevím,co s tím , a jak se to dělá..To stačí pouze zmáčknout ten čudlík Re-Calibrate ??Intelman píše:Nedávno jsem řešil podobný problém, ale kalibrace nepomohla, protože byl zanešenej potenciometr ve volantu. Rozebral jsem volant, vyndal potenciometr, rozebral ho a vyčistil lihem. Hned bylo po problému, ale nejdřív zkus samozřejmě tu kalibraci.
- Falcon_123
- Nováček
-
- Intelman
- Začátečník
- Falcon_123
- Nováček
-
1,Je to v angličtině,a píše se tam něco v tom smyslu,že se to kalibruje automaticky...Intelman píše:Už Ti to píšu podruhý.Falcon_123 píše:Poradi mi nekdo,jak to mam prekalibrovat prosim ??
Ovládací panely -> Možnosti her (Herní zařízení) -> Vybrat z nabídky ten volant a zmáčknout Vlastnosti a pak Kalibrovat a dál stačí číst, co máš dělat.
2,Je tam jenom čtverec,v kterym lita "ukazatel" podle pohybu volantu a pedálů,a pod tim je tlačítko "Re-Calibrate" , které "nic" nedělá...
3,Není třeba nějakej program na tu kalibraci ?? Když stáhnu nejnovější ovladače,tak tam není ani to tlačítko "Re-Calibrate" ...
- Intelman
- Začátečník
- Falcon_123
- Nováček
-
Na stránkách výrobce taky právě nic není... Jen by mě zajímalo,jestli existuje nějaký kalibrační program..Nejspíš ho ale půjdu reklamovat,protože jsem zjistil,že při vibracích se u NFSU II seká celá hra...Intelman píše:Na stránkách výrobce nic není?
Já si stejně myslím, že Ti to dělá ten poteciometr.