bigbalu píše:teď jsem se bavil s NANAO po ICQ a dověděl jsem se docela zajímavé věci, tady je část jeho příspěvků:
NANAO píše:
Mám informaci,že AOC které zaniklo se převtělilo do NEOVA.Být tebou byl bych opatrný raději bych zůstal u toho HP.
AOC by odjakživa SHIT.Bacha na něj.
No právě.Znám techniky, kteří servisují NEOVO a prý to ma takové závady,že se až nechce věřit že je to LCD,které by se nemělo tolik kazit jako CRT
docela zneklidňující věci, co?
Evidentně jsi velice opatrný člověk

Ne, podívej kup is co chceš, ale já bych k tomu řekl tohle. Neznám NANAO, možná je to nějaký profík přes to, možná ne, možná je profík přes to ten kdo mu to řekl, možná ne. Nicméně já kdybych měl dát na všechny tyto rady, tak bych si nic v životě nekoupil. Vždycky se najde někdo, komu ten výrobek nepasuje nebo mu nesedí a haní ho, ať již oprávněně nebo neoprávněně. Já už jsem toho slyšel mnoho o různých věcech, je pravda, že někdy jsem na to doplatil, ale někdy ne. No a závěrem bych řekl , pokud to chceš tak to kup, pokud ne, tak zjišťuj a zjišťuj a vždy někde najdeš že ta určitá věc je na ***. Ono se ti taky může stát že to HP bude to samé, buď vadný kus nebo série,.... a potom budeš litovat že jsi do toho investoval tolik peněz a bylo by to to samé jako kdyby jsi koupil něco levnější "neznačkového".
bože už jsem se zase rozepsal

Leze mi to namozek to LCD