DOPORUČTE 19" LCD

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Zamčeno
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

kuavik píše: teda kromě odezvy 15ms : 25ms
no odezvu maji stejnou, e-19 ma ten neov skleneny filtr, je dobre uspusobeny na prevoz, tim ze se dobre sklopi podstavec a neposkrabe se display, pro me lepsi design :) , a par dalsich drobnych vychytavek,
jeste by mohl jit malinko s cenou dolu :)[/quote]
jakto že mají odezvu stejnou?

E-19 má 15ms a F-419 má 25ms, ne? :?
pedro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pedro »

bigbalu píše: E-19 má 15ms a F-419 má 25ms, ne? :?
Ne oba mají stejnou odezvu - jak E-19 tak F-419, akorát má ten E-19 navíc ten skleněný filtr + nějaké chrchláky a nějaké další certifikace (o to já nestojím :)) a to nejdůležitější je asi o 4000 dražší - tak to se "vyplatí" :D

btw: zkus se poptat v Opavě v TS Bohemce jak jsou na tom s reklamacemi a tak, bo já jsem psal nějakému maníkovi do Olomouce. Jestli mají stejné názory nebo se budou lišit :wink:. Díky moc
pedro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pedro »

bigbalu píše:
pedro píše: Já už jsem asi rozhodnut, bo mě začínají oči bolet čím dál víc. Nevím jestli je to tím že se tak těším nebo jestli se to opravdu zhoršuje :). Navíc si k tomu koupím ještě fajnou myšku a klávesnici :) A asi všechno to koupím v ts bohmia, už jsem jim tam aji psal jak jsou na tom s vadnými pixely a reklamacemi a dostal jsem odpověď že do pěti :)
no tak to je super, asi se taky zajdu poptat, jsou i v Opavě :)

no a kdy si ho půjdeš objednat? Že bych počkal a pak bys mi řekl svoje pocity :-D
Po vysvědčení se rozhodne :wink:
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

pedro píše:
bigbalu píše: E-19 má 15ms a F-419 má 25ms, ne? :?
Ne oba mají stejnou odezvu - jak E-19 tak F-419, akorát má ten E-19 navíc ten skleněný filtr + nějaké chrchláky a nějaké další certifikace (o to já nestojím :)) a to nejdůležitější je asi o 4000 dražší - tak to se "vyplatí" :D

btw: zkus se poptat v Opavě v TS Bohemce jak jsou na tom s reklamacemi a tak, bo já jsem psal nějakému maníkovi do Olomouce. Jestli mají stejné názory nebo se budou lišit :wink:. Díky moc
sorry s tou odezvou jsem se přehlídnul, já blbec čuměl na S-19 :oops:

co na ní říkáte, nevypadá zle, jas i kontrast v normě (250cd, 500:1) a úhly taky ještě v poho (160°). A ta odezva 15ms taky není k zahození. Nevíte někdo, kolik stojí?

jinak je jasné, že ty 4.000,- navíc za to nestojí, v tom máš pravdu :wink:
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

jo a určitě se poptám, jak to je v Opavě, ale podle mě to bude všude stejné, takže je se na co těšit. :roll:
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

ta S-19 je to samy co SX-19 ???, nebo je tam naky rozdil, nekde sem S-19 nasel a opravdu tam udavali 15ms, ale unas sem nasel jen SX-19 a tam bylo 15/10, takze aby to zas nebyl nejaky klam :? a nezapomeli tam pridat tu 10-ku :)
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

kuavik píše:ta S-19 je to samy co SX-19 ???, nebo je tam naky rozdil, nekde sem S-19 nasel a opravdu tam udavali 15ms, ale unas sem nasel jen SX-19 a tam bylo 15/10, takze aby to zas nebyl nejaky klam :? a nezapomeli tam pridat tu 10-ku :)
no to je právě to co nevím, ale podle mě by to mělo být správně :wink:

ale nikde jsem tu S-19 nenašel v ceníku, nevíte někdo, za kolik se prodává?
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

u nas sem ji taky nenasel, ale jinde sem nasel cenu tusim ze neco kolem 720 USD, coz by bylo nakych 16500Kč, ale ve skutecnosti u nas urcite bude pres 20000, ja to byva :(
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
pedro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pedro »

bigbalu píše:jo a určitě se poptám, jak to je v Opavě, ale podle mě to bude všude stejné, takže je se na co těšit. :roll:
A kdy se tam chystáš ???
btw: Je to horší jak droga :) těším se na to čím dál více :sad:
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

kuavik píše:u nas sem ji taky nenasel, ale jinde sem nasel cenu tusim ze neco kolem 720 USD, coz by bylo nakych 16500Kč, ale ve skutecnosti u nas urcite bude pres 20000, ja to byva :(
no tak to nic, zase tolik se mi do toho dávat nehce
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

pedro píše:
bigbalu píše:jo a určitě se poptám, jak to je v Opavě, ale podle mě to bude všude stejné, takže je se na co těšit. :roll:
A kdy se tam chystáš ???
to je to správné označení, droga :wink:

pořád nad tím přemýšlím, volat tam budu asi až zítra, mám docela dost práce
pedro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pedro »

bigbalu píše:
pedro píše: A kdy se tam chystáš ???
to je to správné označení, droga :wink:

pořád nad tím přemýšlím, volat tam budu asi až zítra, mám docela dost práce
Myslíš že ten monitor ještě zlevní teďka v těch únorních slevách když už teďka stojí kolem 10000k ??
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

pedro píše:Myslíš že ten monitor ještě zlevní teďka v těch únorních slevách když už teďka stojí kolem 10000k ??
no já osobně jsem se rozhodnul počkat, jinak už bych ho měl doma. Ale i tak, zase kvůli třeba 300,- nebudu čekat do dubna :wink: No ale snad to ještě trošku slevní, budu si ho asi objednávat hnedka na začátku února 8-)
pedro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pedro »

bigbalu píše:
pedro píše:Myslíš že ten monitor ještě zlevní teďka v těch únorních slevách když už teďka stojí kolem 10000k ??
no já osobně jsem se rozhodnul počkat, jinak už bych ho měl doma. Ale i tak, zase kvůli třeba 300,- nebudu čekat do dubna :wink: No ale snad to ještě trošku slevní, budu si ho asi objednávat hnedka na začátku února 8-)
tak to jsme dva, bo já si ho chci taky objednat na začátku, resp. snad už v den vysvěčení :) - pokud dobře dopadne (vysvědčení) :D
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

teď jsem se bavil s NANAO po ICQ a dověděl jsem se docela zajímavé věci, tady je část jeho příspěvků:
NANAO píše: Mám informaci,že AOC které zaniklo se převtělilo do NEOVA.Být tebou byl bych opatrný raději bych zůstal u toho HP.

AOC by odjakživa SHIT.Bacha na něj.

No právě.Znám techniky, kteří servisují NEOVO a prý to ma takové závady,že se až nechce věřit že je to LCD,které by se nemělo tolik kazit jako CRT
docela zneklidňující věci, co?
pedro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pedro »

bigbalu píše:teď jsem se bavil s NANAO po ICQ a dověděl jsem se docela zajímavé věci, tady je část jeho příspěvků:
NANAO píše: Mám informaci,že AOC které zaniklo se převtělilo do NEOVA.Být tebou byl bych opatrný raději bych zůstal u toho HP.

AOC by odjakživa SHIT.Bacha na něj.

No právě.Znám techniky, kteří servisují NEOVO a prý to ma takové závady,že se až nechce věřit že je to LCD,které by se nemělo tolik kazit jako CRT
docela zneklidňující věci, co?
Evidentně jsi velice opatrný člověk :)
Ne, podívej kup is co chceš, ale já bych k tomu řekl tohle. Neznám NANAO, možná je to nějaký profík přes to, možná ne, možná je profík přes to ten kdo mu to řekl, možná ne. Nicméně já kdybych měl dát na všechny tyto rady, tak bych si nic v životě nekoupil. Vždycky se najde někdo, komu ten výrobek nepasuje nebo mu nesedí a haní ho, ať již oprávněně nebo neoprávněně. Já už jsem toho slyšel mnoho o různých věcech, je pravda, že někdy jsem na to doplatil, ale někdy ne. No a závěrem bych řekl , pokud to chceš tak to kup, pokud ne, tak zjišťuj a zjišťuj a vždy někde najdeš že ta určitá věc je na ***. Ono se ti taky může stát že to HP bude to samé, buď vadný kus nebo série,.... a potom budeš litovat že jsi do toho investoval tolik peněz a bylo by to to samé jako kdyby jsi koupil něco levnější "neznačkového".

bože už jsem se zase rozepsal :oops: Leze mi to namozek to LCD :D
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

no napsal jsi toho fakt dost

máš pravdu, za tu cenu je to LCD fakt super, ale i tak počkám až na tebe, jak si ho koupíš a napíšeš, jak to vypadá 8-)
Jinak NANAO je servis technik EIZO LCD, ale má plno kontaktů na jiné techniky ostatních značek
pedro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: NEOVO

Příspěvek od pedro »

Sem tak listoval tímto threadem a našel jsem tenhle příspěvek
Stratos píše:
kuavik píše: docela me prekvapily slusny parametry za pomerne dobrou cenu, jen by me zajimalo jak je to s odrazem displeje, jestli tam ten skleneny filtr moc nechybi a zadruhe jak je to s viditelnosti ze stran(tem udajum se neda nikdy 100% verit) :)

//edit: jo a jaka je doba odezvy, nekde ctu 25ms a nekde 15/10ms
uhly sou v poho a ten sklenenej filt je sice dobrej ale jenom kdyz koukas primo na obrazovku ze stran se leskne jako TV.
- ten Neovo F-419 má skleněný filtr ??? :oops: Se mi nějak nezdá :)
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

pedro píše: - ten Neovo F-419 má skleněný filtr ??? :oops: Se mi nějak nezdá :)
ten určitě nemá skleněný filr, pokud vím, tak žádný ze série F-? :wink:
Jaris
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jaris »

bigbalu píše:
pedro píše: - ten Neovo F-419 má skleněný filtr ??? :oops: Se mi nějak nezdá :)
ten určitě nemá skleněný filr, pokud vím, tak žádný ze série F-? :wink:
Pánové, vzal jsem si ho do kanceláře a musím říct, že kontrast a jas je celkem nic moc... :oops:
http://mb-shop.cz/inshop/scripts/detail ... evel=14358
Zamčeno

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“