Testování Eizo L568
Moderátor: maXXmilian
- limbi
- Nováček

-
ludia, nechapem, co mate s ocami, ked nevidite mazanie toho lcd, ja ho mam tiez doma a verte mi, ze maze a maze vela, ale na druhej strane, po jednom dni som si na to zvykol a vobec, podciarkujem vobec mi to nevadi a ani to nevnimam a uz by som ho naspat nemenil, vzdy ked zapnem komp a vidim tu nadhernu prihlasovaciu obrazovku, tak som uplne mimo
, jednoznacne nelutujem tych penazi, co som zanho dal
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky sem si říkal, že sou všichni slepý a já jedinej to mazání vidím všude...ale zvyk sem silimbi píše:ludia, nechapem, co mate s ocami, ked nevidite mazanie toho lcd, ja ho mam tiez doma a verte mi, ze maze a maze vela, ale na druhej strane, po jednom dni som si na to zvykol a vobec, podciarkujem vobec mi to nevadi a ani to nevnimam a uz by som ho naspat nemenil, vzdy ked zapnem komp a vidim tu nadhernu prihlasovaciu obrazovku, tak som uplne mimo, jednoznacne nelutujem tych penazi, co som zanho dal
///EDITED: Možná sem divnej, ale nezdá se vám, že se pravej horní roh u L568 takjakoby mihotá?
- shadow
- Středně pokročilý

2 Limbi a Sleepy - nešiřte tady prosím bludy, nic nemaže...
//edit: zbylá část tvého vyjádření tě aspoň trochu zachraňuje
Myslím Limbiho
nevim, jak je na tom limbi, ale sleepy: Kup si to DVI a nějakou novou kartu, a ne nejakou z bazaru, ktera uz je zrejme zrala na odpis
Co byli u mě lidi na "exkurzi", tak se nidko ani slůvkem nezmínil, že by L568 něco nestíhalo.. a to jsem zkoušel filmy, Call of Duty, NFSU2 a další tituly... naopak, všichni uznali, že odezva je bezchybná..
četli jste to pdfko, ktere jsem linkoval o par postu vyse?
nevim, jak je na tom limbi, ale sleepy: Kup si to DVI a nějakou novou kartu, a ne nejakou z bazaru, ktera uz je zrejme zrala na odpis
Co byli u mě lidi na "exkurzi", tak se nidko ani slůvkem nezmínil, že by L568 něco nestíhalo.. a to jsem zkoušel filmy, Call of Duty, NFSU2 a další tituly... naopak, všichni uznali, že odezva je bezchybná..
četli jste to pdfko, ktere jsem linkoval o par postu vyse?
show must go on..
- limbi
- Nováček

-
to sleepy: mne tam v hornom rohu nic nemihota
,
to ostatni: ja nechcem vystupovat konfliktne, ale bludy tu siria ludia, co akoze nevidia mazanie eiza,
staci behat kurzorom po obrazovke, staci skrolovat text, staci si zapnut counter strike napr. assault vnutri a poobzerat sa dookola. vtedy sa kazdy objekt na obrazovke rozostri, staci si pustit film ako napr. hladina adrenalinu, v istom momente, ked dvaja typkovia sa mihnu na lyziach pred obrazovkou, je mazanie na sekundu vidiet,
a teraz opacne
: je pravda, ze som o vsetkych vyhodach a nevyhodach lcd informovany, takze po kupe lcd som doslova poloval na chyby
, som sa sustredil na vsetky mozne nevyhody a chcel ich odhalit. z toho vyplyva, ze tie chyby su tam, ale v pripade eizo l568 nie su take vyrazne ako v pripade inych lcd, s ktorymi som mal moznost nazivo porovnavat (napr. aoc 727, aoc 729). videl som uz kopu lcd , ale s tymito troma som v styku dlshie, takze porovnavam. dalej je jednoznacne to, ze po par hodinach prace s eizom uz mazanie ani nebudete vnimat a dokoca musim povedat, ze bude pre vas tazsie ho odhalit (aspon v mojom pripade to tak bolo).
p.s. par poznamok si necham nabuduce
to ostatni: ja nechcem vystupovat konfliktne, ale bludy tu siria ludia, co akoze nevidia mazanie eiza,
staci behat kurzorom po obrazovke, staci skrolovat text, staci si zapnut counter strike napr. assault vnutri a poobzerat sa dookola. vtedy sa kazdy objekt na obrazovke rozostri, staci si pustit film ako napr. hladina adrenalinu, v istom momente, ked dvaja typkovia sa mihnu na lyziach pred obrazovkou, je mazanie na sekundu vidiet,
a teraz opacne
p.s. par poznamok si necham nabuduce
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Scorp
- Mírně pokročilý