Testování Eizo L568

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

limbi
Nováček
Nováček

Příspěvek od limbi »

ludia, nechapem, co mate s ocami, ked nevidite mazanie toho lcd, ja ho mam tiez doma a verte mi, ze maze a maze vela, ale na druhej strane, po jednom dni som si na to zvykol a vobec, podciarkujem vobec mi to nevadi a ani to nevnimam a uz by som ho naspat nemenil, vzdy ked zapnem komp a vidim tu nadhernu prihlasovaciu obrazovku, tak som uplne mimo :), jednoznacne nelutujem tych penazi, co som zanho dal
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

limbi píše:ludia, nechapem, co mate s ocami, ked nevidite mazanie toho lcd, ja ho mam tiez doma a verte mi, ze maze a maze vela, ale na druhej strane, po jednom dni som si na to zvykol a vobec, podciarkujem vobec mi to nevadi a ani to nevnimam a uz by som ho naspat nemenil, vzdy ked zapnem komp a vidim tu nadhernu prihlasovaciu obrazovku, tak som uplne mimo :), jednoznacne nelutujem tych penazi, co som zanho dal
Taky sem si říkal, že sou všichni slepý a já jedinej to mazání vidím všude...ale zvyk sem si :roll:

///EDITED: Možná sem divnej, ale nezdá se vám, že se pravej horní roh u L568 takjakoby mihotá?
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

2 Limbi a Sleepy - nešiřte tady prosím bludy, nic nemaže... :wink: //edit: zbylá část tvého vyjádření tě aspoň trochu zachraňuje :) Myslím Limbiho :wink:

nevim, jak je na tom limbi, ale sleepy: Kup si to DVI a nějakou novou kartu, a ne nejakou z bazaru, ktera uz je zrejme zrala na odpis :wink:

Co byli u mě lidi na "exkurzi", tak se nidko ani slůvkem nezmínil, že by L568 něco nestíhalo.. a to jsem zkoušel filmy, Call of Duty, NFSU2 a další tituly... naopak, všichni uznali, že odezva je bezchybná..

četli jste to pdfko, ktere jsem linkoval o par postu vyse?
show must go on..
limbi
Nováček
Nováček

Příspěvek od limbi »

to sleepy: mne tam v hornom rohu nic nemihota :),

to ostatni: ja nechcem vystupovat konfliktne, ale bludy tu siria ludia, co akoze nevidia mazanie eiza,

staci behat kurzorom po obrazovke, staci skrolovat text, staci si zapnut counter strike napr. assault vnutri a poobzerat sa dookola. vtedy sa kazdy objekt na obrazovke rozostri, staci si pustit film ako napr. hladina adrenalinu, v istom momente, ked dvaja typkovia sa mihnu na lyziach pred obrazovkou, je mazanie na sekundu vidiet,

a teraz opacne :) : je pravda, ze som o vsetkych vyhodach a nevyhodach lcd informovany, takze po kupe lcd som doslova poloval na chyby :), som sa sustredil na vsetky mozne nevyhody a chcel ich odhalit. z toho vyplyva, ze tie chyby su tam, ale v pripade eizo l568 nie su take vyrazne ako v pripade inych lcd, s ktorymi som mal moznost nazivo porovnavat (napr. aoc 727, aoc 729). videl som uz kopu lcd , ale s tymito troma som v styku dlshie, takze porovnavam. dalej je jednoznacne to, ze po par hodinach prace s eizom uz mazanie ani nebudete vnimat a dokoca musim povedat, ze bude pre vas tazsie ho odhalit (aspon v mojom pripade to tak bolo).

p.s. par poznamok si necham nabuduce :)
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

je pravda že tam nějaký mazání je, je to vidět právě u myši a když scrooluju text (rychlejš), ale u her a filmů to nějak nevidim :-o
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Jinak....jak ste na tom s badpixelama? Já mám v háji 2 subpixely :roll:
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

1, nefunguje mu myslim zelená barva, ale je v rohu a neni skoro vidět, takže si ho nevšimám a jsem šťastnej :-D
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Scorp píše:je pravda že tam nějaký mazání je, je to vidět právě u myši a když scrooluju text (rychlejš), ale u her a filmů to nějak nevidim :-o
tak to dělá snad každý LCDéčko...
show must go on..
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

no s tim mazaánim je to docela zvláštní, u toho eiza je to totiž v pohodě, protože člově alespoň pžečte i to, co se maže, včera sem pracoval na nějakym shit liteonu a ten mazal tak, že tam stopa nebyla, ale nebyl tam ani kurzor :-)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Ještě bychom si asi měli ujasnit, čemu rozumíme pod slovem "mazat"...
show must go on..
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

kuror je vidět dobře, ale je za nim stopa
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“