a musím říct že je docela dost poznat na výkonu ta větší pamět.
A to v chodu woken tak i ve výpočtech
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Ty máš 1.4? Zkoušel sem ji odemknout tužkou a to nejde... Takže to teda tím lakem půjde jo??? Doufám že ji budu mít v pořádku, abych ji pak nemusel zase zamykat...Martin Štěpánek píše:já mám taky Durona na 1.8 a odemknul jsem si L2 pomocí laku
a musím říct že je docela dost poznat na výkonu ta větší pamět.
A to v chodu woken tak i ve výpočtech

Tak to příteli mýlíš,Duron na 2GHz se výkonově pohybuje okolo Athlona2200+,nebo Semprona 2400+.Není to sice výkonový gigant,ale na většinu věcí to stačí.EfineSS píše:ten duron je s tou malou L2 cache brzda, tam ti vyssi frekvence nepomuzou.. jedine spis to odemknuti ty cache.. To i muj athlon je vykonejsi nez ten tvuj duron na 2GHz

Pochop uz konecne,ze Duron je slabsi varianta Athlona,ale snizeni vyr.pameti mu az zas tolik neublizilo(jako Celeronu).Je to cca o 10% o proti Athlonu na stejne frekvenci a pokud se povede ho provozovat na vyzsi FSB,tak je rozdil jeste mensi.Jinak mam doma Durona i Atlona a je to i otestovano.EfineSS píše:Pokud ma ten tvuj Duron tu cache odemklou.. tak to je jina..

Je to mozny.. ale u toho celeronu je to fakt bida..Bruk600 píše:Pochop uz konecne,ze Duron je slabsi varianta Athlona,ale snizeni vyr.pameti mu az zas tolik neublizilo(jako Celeronu).Je to cca o 10% o proti Athlonu na stejne frekvenci a pokud se povede ho provozovat na vyzsi FSB,tak je rozdil jeste mensi.Jinak mam doma Durona i Atlona a je to i otestovano.EfineSS píše:Pokud ma ten tvuj Duron tu cache odemklou.. tak to je jina..