3R Neon Light - co vy na nej?
Moderátor: L4mka
- 5o
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
3R Neon Light - co vy na nej?
//Fx: PROSIM, piste do nazvu threadu, o co presne se jedna... Kdyz tu bude 20 threadu s nazvem "Co vy na nej?" "Libi se vam" "Mam koupit tenhle kejs?", tak se v tom bude fakt blbe hledat, kdyz nekdo tu funkci, ktera se nekde tam nahore krci, pouzije...
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Rider008
- Začátečník
nie je to nic extra, uplne bezna skrinka na PC
+ pre tuto skrinku je 12cm chladic vzadu a teplomer v predu(hoci neviem ako presne bude meriat)
- material s ktoreho je vyrobena nebude najlepsi, odhadujem ze tam bude nejaky 0,6mm plech asi, vyzor skrinky je uplne bezny, takychto podobnych skriniek existuje snad dalsich 20 a viac.
+ pre tuto skrinku je 12cm chladic vzadu a teplomer v predu(hoci neviem ako presne bude meriat)
- material s ktoreho je vyrobena nebude najlepsi, odhadujem ze tam bude nejaky 0,6mm plech asi, vyzor skrinky je uplne bezny, takychto podobnych skriniek existuje snad dalsich 20 a viac.
- Slezman
- Středně pokročilý
- lMarky
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- 5o
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
4stoobi:ja som len xcel vediet ci som dobre kupil.
ale nebola to az taka zla kupa.je z 1mm plechu, ma
šuflíky na cd-romky(celkom dobre to vyzera len si neviem zastrcit sluchatka a nastavit hlasitost),pribalili mi 2ventilatory.za 1400Sk bez zdroja...pre mna je to dobra cena.
(ma 2 miesta pre 12cm ventilatory vzadu a vpredu pred HDD)
šuflíky na cd-romky(celkom dobre to vyzera len si neviem zastrcit sluchatka a nastavit hlasitost),pribalili mi 2ventilatory.za 1400Sk bez zdroja...pre mna je to dobra cena.
- Axis
- Začátečník
-
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
jj, chápu...ty pozice na fany jsou dobrý, ale jinak to není nijak extra, ale špatnej taky ne...mě se nelíbí desing...ale to je subjektivní záležitost...5o píše:4stoobi:ja som len xcel vediet ci som dobre kupil.
- Rhino.M
- Začátečník
taky jsem oni uvažoval při kupování casu, hlavně kvůli 120mm fanu, ale nakonec vyhrála case s 80mm fane stejný firmy, ale alu, s displejem a mnohem lepším designem...
- více cash
- více cash
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale pro tebe jako modera je to stejně jedno, jelikož když budeš chtít 120mm fany, tak si ty pozice uděláš a možná líp, než od výrobce! Stejně se musej upravit! A ta tvoje je fakt daleko hezčí!t.m.petnov píše:taky jsem oni uvažoval při kupování casu, hlavně kvůli 120mm fanu, ale nakonec vyhrála case s 80mm fane stejný firmy, ale alu, s displejem a mnohem lepším designem..
- bukva
- Začátečník
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
jj, s tím bych souhlasil...ten desing mě prostě nesedí, připomíná mě to takový ty plastový hračky od ťamanů. Prostě celej ten předek působí hrozně uměle a plastově. Když se to srovná třeba s R202 (R102), tak to je case za stejný prachy, ale když se na ní podíváš, tak působí tak draze a elegantně...ale jak už jsem říkal, je to věc názoru. To u těhle komponent platí dvojnásob...já bych si jí teda nikdy nekoupil...bukva píše:design lehce kolotocovej
I když je fakt, že to teď říkám i o Sweex Xenon XS a debil jsem si jí před rokem koupil...a teď jí musím tak upravovat, že z ní už moc nezbyde...a tahle case je v podstatě něco podobnýho...nikdy to nebude nic moc...ale za ty prachy...
- OverKill
- Červená karta
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledovet to vypada ze sou celkem tvrdy plechy. Ve predu se me nelibi ta dira na tu flopynu ale zase je to vec nazoru
CPU:Athlon 2600+@3200+ Barton water coolingMB:Epox 8kra2+RAM:512MB DDR 400Mhz KingStonVGA:nVidia GeForce 5600XTSOUND:SoundBlaster Audigi pro platinum eXHDD:Maxtor 80GB,Seagate Baracuda Sata 80GBHitachi Deskstar Sata 160GB
OverKill's Casemod 1.0
OverKill's Casemod 1.0
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- OverKill
- Červená karta
- Kontaktovat uživatele:
Ja ti verim jenom rikam ze to vypada vzhledove tvrde ale ve skutecnosti to bude asi jinak no...Stoobi píše:O tom, že tam jsou tlustý plechy bych pochyboval...při tý ceně bych čekal plechy podobný EC, možná o nělo lepší...hlavně asi zpracováním...ale rozhodně nic silnýho!OverKill píše:...
CPU:Athlon 2600+@3200+ Barton water coolingMB:Epox 8kra2+RAM:512MB DDR 400Mhz KingStonVGA:nVidia GeForce 5600XTSOUND:SoundBlaster Audigi pro platinum eXHDD:Maxtor 80GB,Seagate Baracuda Sata 80GBHitachi Deskstar Sata 160GB
OverKill's Casemod 1.0
OverKill's Casemod 1.0
- Sadam
- Nováček
mam ten case minimalne uz dva roky-ten muj ma vzadu dokonce pozici jen na 80mm vetrak. celkove si nemuzu stezovat. plechy nic extra-trosku se to vlni, ale v pohode. vnitrek je o dost lepsi nez EC, zadny ostry hrany, vic mista, pozic na hdd. ty krytky na cdromku fungujou bez problemu. ten muj ma prepinani rychlosti (12/5V) na dva vetraky(predni spodni a zadni)-oba ty vetraky byly v dodavce, ale rikam, ze tou sou jen 80ky.teplomer je docela sikovnej, cidlo je na kablu, takze si ho muzes dat kam chces-dosahne v podstate po celym casu. bocnice jdou sundavat a nandavat v pohode, hezky to pasuje. vzadu jsou sroubky, ktery jdou povolit rukou bez sroubovaku
driv sem mel EC a musim rict, ze rozdil ve zpracovani a materialu je dost znat...uz bych nemenil
//Fx: Dik, ze jsi to sem hodil, jak jsem te poprosil. Ja jenom dodam, ze je to proste klasicka levna skrinka, ktera je o poznani lip zpracovana nez hlavne stary EC, ale do Chieftecu nebo Aopenu to ma daleko. Co jsem mel moznost porovnat to na Lanparty Vojkov, tak proste za ty prachy pohodova skrin, ja uz bych ale asi nechtel ani tu...
driv sem mel EC a musim rict, ze rozdil ve zpracovani a materialu je dost znat...uz bych nemenil
//Fx: Dik, ze jsi to sem hodil, jak jsem te poprosil. Ja jenom dodam, ze je to proste klasicka levna skrinka, ktera je o poznani lip zpracovana nez hlavne stary EC, ale do Chieftecu nebo Aopenu to ma daleko. Co jsem mel moznost porovnat to na Lanparty Vojkov, tak proste za ty prachy pohodova skrin, ja uz bych ale asi nechtel ani tu...
AMD X2 BE-2350 EE passive cooling | 2x1Gb A-Data DDR800 Extreme Edition | Asus M2A-VM
Ati Radeon HD4670 fanless| WD 1TB | DVDRW | Seasonic S12-II 430W | packed in Antec Solo
Ati Radeon HD4670 fanless| WD 1TB | DVDRW | Seasonic S12-II 430W | packed in Antec Solo
- racous
- Začátečník
JJ ten case je nic moc akorat ten 120 Fan bude good ale jinak nic moc.
Ten předek se mi moc nelibi, kamoš má něco podobnýho a je to nic moc.
Ten case se prohíbá jen když se ho dotknete.
Ten předek se mi moc nelibi, kamoš má něco podobnýho a je to nic moc.
Ten case se prohíbá jen když se ho dotknete.
AMD 64 3000+ s.939 Venice 1000MHz ,MSI K8N Neo4 Ultra, nVidia PX6600GT TDH 128Mb DDR3 (550/1200), WD 2500KS 250GB SATA2,Maxtor 120Gb,Sound Blaster Live,Monitor LCD Samsung SyncMaster 710TM