Toto bude na dlho :
Dostal som DVD-R/W mechaniku Toshiba ODD - DVD SD-R5272 (firmware 1031) od kamosa pretoze - mu padla asi z 20 cm vysky na zem, po spusteni do pocitaca sla, napalil CD a uz potom nemohla nic precitac a nie este napalit . Tak som sa jej ujal a dal som ju kamosovi ktory sa s tym zabava , ten spravil zazrak , mechanika zacala citat aj CD aj DVD, no siel som s nou skusit ci napaluje, a je d**il som do nej trochu buchol, a ona uz prestala citat, bolo to ako pred tym

No zase som mu ju tam zaniesol a potom mi uz povedal ze je chyba asi v mechanizme ktory vsuva CD do vnutra mechaniky (predtym to prisudzoval vychylenej cocke) , a povedal ze s tym nevie co robit. Tak ju mam doma, a ona necita ziadne CD, DVD ano, ale ked idem napalovat DVD tak najde DVD ako CD s kapacitou 4,37 GB , a napriklad ked chcem napalit z Alcoholu 120 % image na DVD, tak z toho nic neni, pretoze mi alcohol detekujem medium ako CD . V nere je to pohodicka, iba nemoze najst 8x medium, maximuj je 4x , a niekedy zapis zlyha pre chyba vypalovania, inokedy prebehne zapis v pohode , ale ked chcem to DVD precitat tak ani ona sama, ani druhe stolne ani klasicke dvdromky ho nemozu precitat .
v com moze byt chyba ?