Domaci wifi sit - nektere slozky otevru, jine ne

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Domaci wifi sit - nektere slozky otevru, jine ne

Příspěvek od Pop »

Prosim o radu s problemem:

Mam wifi sit v adhoc modu, notebook integr. wifi, PC karta v PCI. Na notebboku jsou XP Prof, na PC jsou XP Home.

Po HW strance je pripojeni v poradku.

Na PC mam nastavene sdileni celeho C pro cteni.
Kdyz se na to C: podivam po siti z notebooku, tak vidim celou strukturu disku, do nekterych slozek se nedostanu (Program Files napr.), to asi blokuji ty XP Home , ale tyto syst. slozky mne nevadi. Do ostatnich slozek se dostanu ALE:

Od urcite hloubky vnoreni (ale neni to zadne konkretni cislo), proste u hloubeji vnorenych slozek se stava, ze napr. slozku "C:\Prac\Obrazky\200401 - narozeniny" otevru bez problemu, ale slozku "C:\Prac\Obrazky\200401 - navsteva" neotevru, zahlasi to pristup odepren nebo neco takoveho. Nedokazu vysledovat, co to zpusobuje, nejaky spolecny prvek tech nepristupnych slozek.

diky za pomoc
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

tyka se to PC s XP prof (tj. pc kde jsou ty slozky fyzicky)? kdyz se podivas na detaily zabezpeceni tech slozek, tak neni rozdil?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

pavel.minarik píše:tyka se to PC s XP prof (tj. pc kde jsou ty slozky fyzicky)? kdyz se podivas na detaily zabezpeceni tech slozek, tak neni rozdil?
Tyka se to PC, kde jsou ty XP Home, na nem jsou ty slozky fyzicky. Divam se na ne z notebooku, na kterem jsou XP Prof. Takze na PC (XPHome) tam mam akorat nastavene sdileni celeho C:. Na homech se s pravama ke slozkam moc pracovat neda, jestli se nepletu.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

pokud ti to hlasi pristup odepren na podadresari ve sdilene slozce, jsou to jednoznacne prava na NTFS
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

Dony píše:pokud ti to hlasi pristup odepren na podadresari ve sdilene slozce, jsou to jednoznacne prava na NTFS
No NTFS na tom sdilenem disku mam, ale v XP Home prece prava nastavovat nejdou nebo se pletu? Tam akorat muzu rict, ze slozka je bud sdilena nebo soukroma ... a ja sdilim cely C: disk. Chapu, ze do nekterych slozek me nepusti (treba ty Program Files), ale proc me na stejne urovni vnoreni do jedne slozky pusti a do druhe ne.... a jsou to jak pisu vys moje uzivatelske slozky, ktere jsem jenom F7 vytvoril a nakopiroval do nich jpg obrazky. Nic vic jsem s nema nedelal.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“