Prosim o radu s problemem:
Mam wifi sit v adhoc modu, notebook integr. wifi, PC karta v PCI. Na notebboku jsou XP Prof, na PC jsou XP Home.
Po HW strance je pripojeni v poradku.
Na PC mam nastavene sdileni celeho C pro cteni.
Kdyz se na to C: podivam po siti z notebooku, tak vidim celou strukturu disku, do nekterych slozek se nedostanu (Program Files napr.), to asi blokuji ty XP Home , ale tyto syst. slozky mne nevadi. Do ostatnich slozek se dostanu ALE:
Od urcite hloubky vnoreni (ale neni to zadne konkretni cislo), proste u hloubeji vnorenych slozek se stava, ze napr. slozku "C:\Prac\Obrazky\200401 - narozeniny" otevru bez problemu, ale slozku "C:\Prac\Obrazky\200401 - navsteva" neotevru, zahlasi to pristup odepren nebo neco takoveho. Nedokazu vysledovat, co to zpusobuje, nejaky spolecny prvek tech nepristupnych slozek.
diky za pomoc
Domaci wifi sit - nektere slozky otevru, jine ne
Moderátor: Don
- Pop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Pop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tyka se to PC, kde jsou ty XP Home, na nem jsou ty slozky fyzicky. Divam se na ne z notebooku, na kterem jsou XP Prof. Takze na PC (XPHome) tam mam akorat nastavene sdileni celeho C:. Na homech se s pravama ke slozkam moc pracovat neda, jestli se nepletu.pavel.minarik píše:tyka se to PC s XP prof (tj. pc kde jsou ty slozky fyzicky)? kdyz se podivas na detaily zabezpeceni tech slozek, tak neni rozdil?
- Dony
- Středně pokročilý

- Pop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No NTFS na tom sdilenem disku mam, ale v XP Home prece prava nastavovat nejdou nebo se pletu? Tam akorat muzu rict, ze slozka je bud sdilena nebo soukroma ... a ja sdilim cely C: disk. Chapu, ze do nekterych slozek me nepusti (treba ty Program Files), ale proc me na stejne urovni vnoreni do jedne slozky pusti a do druhe ne.... a jsou to jak pisu vys moje uzivatelske slozky, ktere jsem jenom F7 vytvoril a nakopiroval do nich jpg obrazky. Nic vic jsem s nema nedelal.Dony píše:pokud ti to hlasi pristup odepren na podadresari ve sdilene slozce, jsou to jednoznacne prava na NTFS