Hlas ve filmu
- Marek.Ondrej
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Hlas ve filmu
Rád bych u jednoho filmu zvýšil hlasitost mluvené řeči. Samotné zvuky jsou v pořádku, ale hlasitost hovorů je příliš tlumená.... Snad nějak pomocí AC3 Filteru?
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Podobnou poruchu jsem měl na stolním DVD přehrávači Sencor. Dělalo mi to asi u 95 - 99% filmů. Chyba byla v přehrávači. Sranda je, že to bylo měsíc v servisu a pak to šmejdi vrátili opravený a zvuk nešel vůbec. Tak nám daly novej.
Pokud ti to ale dělá na jednom DVDčku a ostatní jsou OK, pak je to divný. To vypadá na chybu na tom DVD. Rada: Snad jen zvýšit hlasitost na TV a pak ji nezapomenout zase stáhnout (to u mě pomáhalo při tom rozbitým přehrávači).
Pokud ti to ale dělá na jednom DVDčku a ostatní jsou OK, pak je to divný. To vypadá na chybu na tom DVD. Rada: Snad jen zvýšit hlasitost na TV a pak ji nezapomenout zase stáhnout (to u mě pomáhalo při tom rozbitým přehrávači).
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No, podle toho, že se ptá na AC3 Filter, tak soudím, že nejde o DVD, ale o rip. Otázka je, jestli to má zvuk v AC3ce... Jestli jo, tak akorát zvednout hlasitost středového kanálu a mělo by to být ok...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- cabman
- Středně pokročilý

Bohužel nepíšeš co máš za repro (2.0,2.1,...) a to je dost zásadní.
Tvůj problém může být v zeslabeném středovém repráku, nebo nevhodném nastavení reproduktorů.
Tvůj problém může být v zeslabeném středovém repráku, nebo nevhodném nastavení reproduktorů.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.