Hlas ve filmu

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Marek.Ondrej
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Hlas ve filmu

Příspěvek od Marek.Ondrej »

Rád bych u jednoho filmu zvýšil hlasitost mluvené řeči. Samotné zvuky jsou v pořádku, ale hlasitost hovorů je příliš tlumená.... Snad nějak pomocí AC3 Filteru?
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

nie som si isty ci to pojde, pripada mi to podobne ako oddelovat hudbu od spevu a to nejde uplne dokonale
mozno keby si znizil basy alebo take srandy, ale v tom sa nevyznam :)
CROSS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CROSS »

Podobnou poruchu jsem měl na stolním DVD přehrávači Sencor. Dělalo mi to asi u 95 - 99% filmů. Chyba byla v přehrávači. Sranda je, že to bylo měsíc v servisu a pak to šmejdi vrátili opravený a zvuk nešel vůbec. Tak nám daly novej.

Pokud ti to ale dělá na jednom DVDčku a ostatní jsou OK, pak je to divný. To vypadá na chybu na tom DVD. Rada: Snad jen zvýšit hlasitost na TV a pak ji nezapomenout zase stáhnout (to u mě pomáhalo při tom rozbitým přehrávači).
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

No, podle toho, že se ptá na AC3 Filter, tak soudím, že nejde o DVD, ale o rip. Otázka je, jestli to má zvuk v AC3ce... Jestli jo, tak akorát zvednout hlasitost středového kanálu a mělo by to být ok...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Bohužel nepíšeš co máš za repro (2.0,2.1,...) a to je dost zásadní.
Tvůj problém může být v zeslabeném středovém repráku, nebo nevhodném nastavení reproduktorů.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“