Creative SB Live! Value vs integrovana
Moderátor: CageJ
- sleepise
- Začátečník

-
Creative SB Live! Value vs integrovana
Mam si nechat tu SB live alebo integrovanu zvukovku. Mam dosku v popise.
Je lepsia ta SB live! Je to len 4+1 oproti 5+1.
Asus P5K PRO, Intel E2160, 2x1GB ADATA PC 6400 CL5, ATI RADEON HD2600PRO OC DDR3, WD 160GB SATAII 8MB CACHE, LG 62N DWDRW, WIRI TOPCOM SKYCER 4001g, SAMSUNG SYNCMASTER 710T, MX1000LASER, CHICONY BEZDRAT KEYBOARD
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Streethawk
- Mírně pokročilý

Re: Creative SB Live! Value vs integrovana
Podal mna je lepsia SB Live 5.1 ako "hocktora" integrovana!!!sleepise píše:Mam si nechat tu SB live alebo integrovanu zvukovku. Mam dosku v popise.
Pytas sa ci si nechat integ. zvukovku alebo Live-ku a ako sa chces zbavit tej integrovanej chces ju vypajkovat???!
Pre mna aj tak jednoznacne SB Live!!!
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
- EGRES
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
dyq je to prakticky jedno... ten rozdil je prakticky nulovy... na takovych chrchlatkach jako jsou ty plastiky okolo monitoru a nebo ty naprosto nesmyslne domaci kina apod. pokud nemas velmi kvalitni sluchatka nebo poradnou repro soustavu tak je to stejne jenom tvuj pocit... ale lepsi nemluvit protoze bych nebyl moderni... jen na zaver... zkus zajit za nekym kdo muzice rozumi a ne za kecalkama 
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
jeste jedna vec... jak chces kvalitni hudbu kdyz ani nepoznas rozdil mezi mp3 a plnohodnotnou nahravkou... opravdu jedno z ceho a na cem to poustis
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
- racous
- Začátečník

- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
co to meleš? si zase nějakej chytrej co? mam hercules XPS 2.100 , docela solidní repro a live 1024 a integ. zvuk, co mam na epox 8KRA2I, ta 1024ka je znát, zvuk neni takovej zastřenej, ale je čistší (mp3 v 256kb/s), tak tady nedělej rozumnýho, když tady akorát plácáš blbostiDon píše:dyq je to prakticky jedno... ten rozdil je prakticky nulovy... na takovych chrchlatkach jako jsou ty plastiky okolo monitoru a nebo ty naprosto nesmyslne domaci kina apod. pokud nemas velmi kvalitni sluchatka nebo poradnou repro soustavu tak je to stejne jenom tvuj pocit... ale lepsi nemluvit protoze bych nebyl moderni... jen na zaver... zkus zajit za nekym kdo muzice rozumi a ne za kecalkama
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
a kdo si normalni dela 256 mp3? taky de vo to v cem je delas... pokud napr. pres lame tak je to neco jinyho nez nejakej vobyc komp. on tady mluvi o klasicky livece ne vo herkulikovi ten je trochu jinde... a tim solidni repro myslis co? samozrejme ze integrovka je daleko horsi ale jestli tam ma nejaky plastaky nebo takovy ty uchrchlany dom. kino tak je to uplne jedno... stejne mp3 
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
tak dik za odpoved 
- cabman
- Středně pokročilý

Rozdíl je zda chcete počítačový zvuk nebo kvalitní zvuk.
Pokud počítačový, tak na tom ani moc nesejde protože dnešní integrované zvukovky jsou velmi kvalitní. Mám velmi dobré zkušenosti s integrovanou zvukovkou na Asus A7N8X-E. Pokud na ní připřáhnete nějaké ubohé 5.1 okolo 6000 tak je to good.
Pokud chcete kvalitní zvuk, tak bych bral minimálně Audigi 2ZS. Mám jí a mohu říci že odstup signálu od šumu je znatelně lepší než ta integrovaná. Ale mám problém s spdif který jsem nastavil bohužel jen na PCM. Ta integrovaná umožnila AC3/2.1 a to je nesrovnatelný. Dnes bych se poohlédl ještě po lepší v zahraničních vodách.
Ale k tématu. Bral bych tu SB ale záleží na aparartuře. Při použití pc ropráčků je rozdíl minimální
Pokud počítačový, tak na tom ani moc nesejde protože dnešní integrované zvukovky jsou velmi kvalitní. Mám velmi dobré zkušenosti s integrovanou zvukovkou na Asus A7N8X-E. Pokud na ní připřáhnete nějaké ubohé 5.1 okolo 6000 tak je to good.
Pokud chcete kvalitní zvuk, tak bych bral minimálně Audigi 2ZS. Mám jí a mohu říci že odstup signálu od šumu je znatelně lepší než ta integrovaná. Ale mám problém s spdif který jsem nastavil bohužel jen na PCM. Ta integrovaná umožnila AC3/2.1 a to je nesrovnatelný. Dnes bych se poohlédl ještě po lepší v zahraničních vodách.
Ale k tématu. Bral bych tu SB ale záleží na aparartuře. Při použití pc ropráčků je rozdíl minimální
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- zdenekxy
- Začátečník

Kvalitní zvuková karta multikanál je M-Audio Revolution a stereo Creative E-MU 1212m nebo E-MU 0404 ( http://cz.europe.creative.com/shop/category.asp?cate=70 ) a naprostou špičkou je Lynx ( http://www.lynxstudio.com/ ). Integrované zvukovky nestojí naprosto za nic.cabman píše:Rozdíl je zda chcete počítačový zvuk nebo kvalitní zvuk.
Audio : M-Audio Revolution & Musical Fidelity X-CANv3 & Sennheiser HD 650
Music : Classical - Nicolò Paganini, Ludwig Van Beethoven, Franz Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach
Music : Classical - Nicolò Paganini, Ludwig Van Beethoven, Franz Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach
- sleepise
- Začátečník

-
- EGRES
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- cabman
- Středně pokročilý

Trochu mimo téma ale já taky uznávám min var192k.EGRES píše:co sa tyka mna tak do zvukovky mam zapojene sluchatka ZALMAN ZM-RS6F
minimalny bitrate pre mp3 ktory som ochotny akceptovat ako pocuvatelny je 192k.....
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.