W2K IE6
tak uz sem na to prisel! bugne se to dycky kdyz nakej admin (nebo nekdo) promaze prispevky (vc. myho)..martin_CZ píše:me to obcas dela v mailu - kliknu na odkaz a pct mi napise ze pozadovane tema nelze najit,, nebo neco v tom smyslu. kdyz se ale proklikam rucne tak ho najdu na tom samym miste! (takze zadny presuny..)
pokud prohlížeč nepodporuje standard, tak je to jeho chyba, ne naše...Špidla píše:Chyba Vaše že to nedokážete udělat Opera friendlyMaWa píše: to je chyba opery, už se to tu řešilo
Pokud je to pro Vás takový problém to vyřešit tak proč nepřidat např. originální styl subSilver ?MaWa píše: pokud prohlížeč nepodporuje standard, tak je to jeho chyba, ne naše...![]()
má se to špatně zobrazovat tomu půlprocentu lidí s operou, nebo těm 99.5% zbylých lidí s jiným prohlížečem ?
Já vím, že je to napsaný přesně podle standardu, ale kdyby se tam místo & a m p ; napsal přímo znak & (jak vysvětloval miho), tak to všechny prohlížeče stejně skousnou v pohodě a aspoň by to v Opeře šlo...MaWa píše:pokud prohlížeč nepodporuje standard, tak je to jeho chyba, ne naše...Špidla píše: Chyba Vaše že to nedokážete udělat Opera friendly![]()
má se to špatně zobrazovat tomu půlprocentu lidí s operou, nebo těm 99.5% zbylých lidí s jiným prohlížečem ?
možná je to tím že jsem ti pod rukama promazával trojitý příspěvkyMatius píše:No mne zas nefunguje posun o stránku späť - píše platnosť stránky vypršala? čo stým
používam MS IE 6 SP1