Popup okna ve WinXP

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
jjeniczek
Začátečník
Začátečník

Popup okna ve WinXP

Příspěvek od jjeniczek »

Ve WinXP mi cas od casu naskoci popup okno s nejakou reklamou :( Vetsinou je to reklama na to, jak se tech popup oken zbavit :x
Uz jsem projel cely ovladaci panely a nikde jsem nenasel nic, co bych nastavil tak aby mi tam ty zas...y okna neskakly.... PLS HELPPP!!!! :sad:
jjeniczek
Začátečník
Začátečník

Jeste poznamka

Příspěvek od jjeniczek »

Ty zpravy jdou z internetu, firewall mam..... :(
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

otevira se ti IE s nejakou strankou? nebo kuryrni sluzba? nebo co???

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
jjeniczek
Začátečník
Začátečník

S IE to nesouvisi

Příspěvek od jjeniczek »

Vubec to nesouvisi s IE ani s zadnym programem, je to nejaka sitova zprava a je tam OK tlacitko a to je cely.
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

me se to taky stavalo.uz je po tom.Mel sem to jako kuryrni zpravu.
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
jjeniczek
Začátečník
Začátečník

Jojo, to je vono....

Příspěvek od jjeniczek »

Ale me to tam s**e kazdou chvili, Zvlast neprijemny je kdyz parim neco po netu a do toho mi tam skoci tohle :x Vetsinou to znamena death :twisted:
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

..
jjeniczek
Začátečník
Začátečník

Hm...

Příspěvek od jjeniczek »

Jo super, tak to muzu rovnou zaplatit tomu manikovi.... Na tech strankach je navod jak to udelat ve win... zakazar kuryrni sluzbu, ale samozrejme je tam snapshot ovl. panelu, par dalsich kroku a pak "Next - send 9.95 USD...." :evil: :evil: :evil:

BTW, delal jsem cestinu k programku EMS Free Surfer MK, kterej je to samy, ale freeware, ale uz ho nahradil nakej sharewarovej, takze tenhle "novej" druh reklamy nezahrnuje :(
jjeniczek
Začátečník
Začátečník

Kdyztak

Příspěvek od jjeniczek »

Kdyby nekdo chtel URL......

http://www.kolumbus.fi/eero.muhonen/FS/fs.htm

ale uz nevychazej updaty, nicmene stale velice kvalitni produkt, na to ze je freeware...
jjeniczek
Začátečník
Začátečník

H U R Á Á Á Á

Příspěvek od jjeniczek »

Taxem se toho konecne zbavil!!!! :-)))))

Ovladaci panely -> Nastroje pro spravu -> Sluzby -> Kuryrni sluzba -> Vlastnosti -> Typ Spusteni

Zmenit z Automaticky na ZAKAZANO! :twisted: 8)
Yan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yan »

Včera jsem nainstaloval System Mechanic 4 a ten je zavírá ještě dříve než se stihnou otevřít a opravdu tím ulehčuje mnoho práce. Myslim, že se dá stáhnout na www.iolo.com, kdyby měl někdo zájem, řeší i spoustu dalších problémů a nastavení ve Windows.
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Stáhněte si program PopOops.Je to freeware. Stahujte z www.gasanov.net .Úspěšně blokuje pop-up okna.
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

řešení?

Příspěvek od cabman »

Záleží co je v těch oknech? Nicméně pokud skáčou reklamy tak se pravděpodobně jedná o nějakou nákazu nějakým spywarem, virem,... .
Možná bych zkusil použít nějaký program na odstraňování těchto problémů jako je SpyWare, Ad-aware, nově je něco od Microsoftu. V neposlední řadě si instaluj pořádný antivirák - doporučuji Nod32.
Pozor na ten program na spyware od Microsoftu! Stává se že po odstarnění problému s infekcí to sebou vezme překlad adres DNS (WinXP, Win200). Ale na to je patche na stránkách Microsoftu jménem WinsockxpFix.exe
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

zalezi na tom, co popup okno zpusobi, pokud to je kuryrni sluzba, pomuze vyse citovane zastaveni a zakazani spusteni kuryrni sluzba (nebo jednoduse z prikazoveho radku sluzbu zastavit prikazem NET STOP MESSENGER), pokud se otevira popup v browseru, vetsinou je na vine nejaky spyware (odstraneni pomoci ad-aware, spybot s&d atd...)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“