Uz jsem projel cely ovladaci panely a nikde jsem nenasel nic, co bych nastavil tak aby mi tam ty zas...y okna neskakly.... PLS HELPPP!!!!
Popup okna ve WinXP
Moderátor: Loki5567
- jjeniczek
- Začátečník

Popup okna ve WinXP
Ve WinXP mi cas od casu naskoci popup okno s nejakou reklamou
Vetsinou je to reklama na to, jak se tech popup oken zbavit 
Uz jsem projel cely ovladaci panely a nikde jsem nenasel nic, co bych nastavil tak aby mi tam ty zas...y okna neskakly.... PLS HELPPP!!!!
- jjeniczek
- Začátečník

Jeste poznamka
Ty zpravy jdou z internetu, firewall mam..... 
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- jjeniczek
- Začátečník

S IE to nesouvisi
Vubec to nesouvisi s IE ani s zadnym programem, je to nejaka sitova zprava a je tam OK tlacitko a to je cely.
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
me se to taky stavalo.uz je po tom.Mel sem to jako kuryrni zpravu.
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- jjeniczek
- Začátečník

Jojo, to je vono....
Ale me to tam s**e kazdou chvili, Zvlast neprijemny je kdyz parim neco po netu a do toho mi tam skoci tohle
Vetsinou to znamena death 
- Lemra
- Čestný člen

- jjeniczek
- Začátečník

Hm...
Jo super, tak to muzu rovnou zaplatit tomu manikovi.... Na tech strankach je navod jak to udelat ve win... zakazar kuryrni sluzbu, ale samozrejme je tam snapshot ovl. panelu, par dalsich kroku a pak "Next - send 9.95 USD...."

BTW, delal jsem cestinu k programku EMS Free Surfer MK, kterej je to samy, ale freeware, ale uz ho nahradil nakej sharewarovej, takze tenhle "novej" druh reklamy nezahrnuje
BTW, delal jsem cestinu k programku EMS Free Surfer MK, kterej je to samy, ale freeware, ale uz ho nahradil nakej sharewarovej, takze tenhle "novej" druh reklamy nezahrnuje
- jjeniczek
- Začátečník

Kdyztak
Kdyby nekdo chtel URL......
http://www.kolumbus.fi/eero.muhonen/FS/fs.htm
ale uz nevychazej updaty, nicmene stale velice kvalitni produkt, na to ze je freeware...
http://www.kolumbus.fi/eero.muhonen/FS/fs.htm
ale uz nevychazej updaty, nicmene stale velice kvalitni produkt, na to ze je freeware...
- jjeniczek
- Začátečník

H U R Á Á Á Á
Taxem se toho konecne zbavil!!!!
))))
Ovladaci panely -> Nastroje pro spravu -> Sluzby -> Kuryrni sluzba -> Vlastnosti -> Typ Spusteni
Zmenit z Automaticky na ZAKAZANO!

Ovladaci panely -> Nastroje pro spravu -> Sluzby -> Kuryrni sluzba -> Vlastnosti -> Typ Spusteni
Zmenit z Automaticky na ZAKAZANO!
- Yan
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem nainstaloval System Mechanic 4 a ten je zavírá ještě dříve než se stihnou otevřít a opravdu tím ulehčuje mnoho práce. Myslim, že se dá stáhnout na www.iolo.com, kdyby měl někdo zájem, řeší i spoustu dalších problémů a nastavení ve Windows.
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

Stáhněte si program PopOops.Je to freeware. Stahujte z www.gasanov.net .Úspěšně blokuje pop-up okna.
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- cabman
- Středně pokročilý

řešení?
Záleží co je v těch oknech? Nicméně pokud skáčou reklamy tak se pravděpodobně jedná o nějakou nákazu nějakým spywarem, virem,... .
Možná bych zkusil použít nějaký program na odstraňování těchto problémů jako je SpyWare, Ad-aware, nově je něco od Microsoftu. V neposlední řadě si instaluj pořádný antivirák - doporučuji Nod32.
Pozor na ten program na spyware od Microsoftu! Stává se že po odstarnění problému s infekcí to sebou vezme překlad adres DNS (WinXP, Win200). Ale na to je patche na stránkách Microsoftu jménem WinsockxpFix.exe
Možná bych zkusil použít nějaký program na odstraňování těchto problémů jako je SpyWare, Ad-aware, nově je něco od Microsoftu. V neposlední řadě si instaluj pořádný antivirák - doporučuji Nod32.
Pozor na ten program na spyware od Microsoftu! Stává se že po odstarnění problému s infekcí to sebou vezme překlad adres DNS (WinXP, Win200). Ale na to je patche na stránkách Microsoftu jménem WinsockxpFix.exe
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- Dony
- Středně pokročilý

zalezi na tom, co popup okno zpusobi, pokud to je kuryrni sluzba, pomuze vyse citovane zastaveni a zakazani spusteni kuryrni sluzba (nebo jednoduse z prikazoveho radku sluzbu zastavit prikazem NET STOP MESSENGER), pokud se otevira popup v browseru, vetsinou je na vine nejaky spyware (odstraneni pomoci ad-aware, spybot s&d atd...)
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod...