Nazdarek,
prosim Vas o radu.Kde se de ve Winampu nastavit aby hraly vsechny repraky ???Hraji mi jen predni.Vsude jindy mi hraji vsechny.Diky
Jak zprovoznit 5.1 repro ve Winampu ??
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Jak zprovoznit 5.1 repro ve Winampu ??
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak zprovoznit 5.1 repro ve Winampu ??
Na to je přeci plugin?Jan Machalík píše:Nazdarek,
prosim Vas o radu.Kde se de ve Winampu nastavit aby hraly vsechny repraky ???Hraji mi jen predni.Vsude jindy mi hraji vsechny.Diky
Zkus google najdeš....
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Re: Jak zprovoznit 5.1 repro ve Winampu ??
Dzin píše:Na to je přeci plugin?Jan Machalík píše:Nazdarek,
Zkus google najdeš....
Tak jsem si stahnul ten plugin(nekolik) a fari to.Ale problem je v tom, ze skoro neslysim woofera !!!Tak co s tim ??
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- speeddave
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Honzo, s tím nastavením je to celkem v klidu... Ikdyž se přiznám, že před nějakou tou dobou mě to taky pěkně potrápilo.
Takže když vlezeš do nastavení, tak záložka Plug-in - Výstupní (output) zvol DirectSound output (já mám verzi 2.2.
. Když mrkneš na nastavení toho plug-inu (settings) tak tam musíš mít v první záložce popis tvého zvukového ovladače (já mám např. Realtec AC97), když bys tam měl nastavený primární ovladač, tak ti to pojede jen stereo).
Tak to přepni, ulož a zkontroluj po zapnutí a vypnutí Winampu, jestli zůstal označený plug-in Direct Sound a měla by ti hudba hrát 5.1
PS: nic si nedělej z odpovědi pana DZINa, protože jeho odpovědi stylu "Zkus hledat, najdeš" jsou normální a na nic jiného se myslím ani nezmůže
Takže když vlezeš do nastavení, tak záložka Plug-in - Výstupní (output) zvol DirectSound output (já mám verzi 2.2.
Tak to přepni, ulož a zkontroluj po zapnutí a vypnutí Winampu, jestli zůstal označený plug-in Direct Sound a měla by ti hudba hrát 5.1
PS: nic si nedělej z odpovědi pana DZINa, protože jeho odpovědi stylu "Zkus hledat, najdeš" jsou normální a na nic jiného se myslím ani nezmůže
- cabman
- Středně pokročilý