Jak zprovoznit 5.1 repro ve Winampu ??

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jak zprovoznit 5.1 repro ve Winampu ??

Příspěvek od Jan Machalík »

Nazdarek,

prosim Vas o radu.Kde se de ve Winampu nastavit aby hraly vsechny repraky ???Hraji mi jen predni.Vsude jindy mi hraji vsechny.Diky
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak zprovoznit 5.1 repro ve Winampu ??

Příspěvek od Dzin »

Jan Machalík píše:Nazdarek,

prosim Vas o radu.Kde se de ve Winampu nastavit aby hraly vsechny repraky ???Hraji mi jen predni.Vsude jindy mi hraji vsechny.Diky
Na to je přeci plugin?
Zkus google najdeš.... :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Jak zprovoznit 5.1 repro ve Winampu ??

Příspěvek od Jan Machalík »

Dzin píše:
Jan Machalík píše:Nazdarek,

Na to je přeci plugin?
Zkus google najdeš.... :)

Tak jsem si stahnul ten plugin(nekolik) a fari to.Ale problem je v tom, ze skoro neslysim woofera !!!Tak co s tim ??
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
speeddave
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speeddave »

Ahoj Honzo, s tím nastavením je to celkem v klidu... Ikdyž se přiznám, že před nějakou tou dobou mě to taky pěkně potrápilo. :-D
Takže když vlezeš do nastavení, tak záložka Plug-in - Výstupní (output) zvol DirectSound output (já mám verzi 2.2.8). Když mrkneš na nastavení toho plug-inu (settings) tak tam musíš mít v první záložce popis tvého zvukového ovladače (já mám např. Realtec AC97), když bys tam měl nastavený primární ovladač, tak ti to pojede jen stereo).
Tak to přepni, ulož a zkontroluj po zapnutí a vypnutí Winampu, jestli zůstal označený plug-in Direct Sound a měla by ti hudba hrát 5.1

PS: nic si nedělej z odpovědi pana DZINa, protože jeho odpovědi stylu "Zkus hledat, najdeš" jsou normální a na nic jiného se myslím ani nezmůže :-D
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Zásadní je, co máš za zvukovku a u jakých formátů médií (DivX, XviD, mpg, mp3).
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“