Nejde net
- Návštěvník
-
Nejde net
Poradte mě pls jsem zkoušel antiviry napřiklad NOD32, AVAST, AVG 7 a s těmito antiviry mě po 30-60 min nejde net prostě přestane jít musím restartovat a jediný s čím mě de net je AVG 6, ale to ted končí poradte mi čím to je pls díky
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejde net
Jakej OS, jaké připojení na net? Od kdy to dělá?-=[xXx]=- píše:Poradte mě pls jsem zkoušel antiviry napřiklad NOD32, AVAST, AVG 7 a s těmito antiviry mě po 30-60 min nejde net prostě přestane jít musím restartovat a jediný s čím mě de net je AVG 6, ale to ted končí poradte mi čím to je pls díky
Zkusil si AD-aware?
- Návštěvník
-
Re: Nejde net
XP SP1, ADSL 512/128, no ted to nedělá už protože mám AVG 6 a s tím to de v poho a mám ad-aware a v poho.....
Dzin píše:Jakej OS, jaké připojení na net? Od kdy to dělá?-=[xXx]=- píše:Poradte mě pls jsem zkoušel antiviry napřiklad NOD32, AVAST, AVG 7 a s těmito antiviry mě po 30-60 min nejde net prostě přestane jít musím restartovat a jediný s čím mě de net je AVG 6, ale to ted končí poradte mi čím to je pls díky
Zkusil si AD-aware?
- Manox
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Návštěvník
-
- Manox
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Návštěvník
-
- Návštěvník
-
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

No přeci na www.kaspersky.com , máme tu taky google 
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- Návštěvník
-
nj já vím, ale nece se mi hledat sem línej a je to goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogle 
JanHavlicek píše:No přeci na www.kaspersky.com , máme tu taky google