Nejde net

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Návštěvník

Nejde net

Příspěvek od Návštěvník »

Poradte mě pls jsem zkoušel antiviry napřiklad NOD32, AVAST, AVG 7 a s těmito antiviry mě po 30-60 min nejde net prostě přestane jít musím restartovat a jediný s čím mě de net je AVG 6, ale to ted končí poradte mi čím to je pls díky
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde net

Příspěvek od Dzin »

-=[xXx]=- píše:Poradte mě pls jsem zkoušel antiviry napřiklad NOD32, AVAST, AVG 7 a s těmito antiviry mě po 30-60 min nejde net prostě přestane jít musím restartovat a jediný s čím mě de net je AVG 6, ale to ted končí poradte mi čím to je pls díky
Jakej OS, jaké připojení na net? Od kdy to dělá?
Zkusil si AD-aware?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Návštěvník

Re: Nejde net

XP SP1, ADSL 512/128, no ted to nedělá už protože mám AVG 6 a s tím to de v poho a mám ad-aware a v poho.....
Dzin píše:
-=[xXx]=- píše:Poradte mě pls jsem zkoušel antiviry napřiklad NOD32, AVAST, AVG 7 a s těmito antiviry mě po 30-60 min nejde net prostě přestane jít musím restartovat a jediný s čím mě de net je AVG 6, ale to ted končí poradte mi čím to je pls díky
Jakej OS, jaké připojení na net? Od kdy to dělá?
Zkusil si AD-aware?
Manox
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Manox »

Skusal si spy doctor mozno to robi trojan napr BAD.FTP.Downloader antivirom by to byt nemalo aky mas firewall ?
Návštěvník

No mám SpyBot a firewall mám Kerio :)
Manox píše:Skusal si spy doctor mozno to robi trojan napr BAD.FTP.Downloader antivirom by to byt nemalo aky mas firewall ?
Manox
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Manox »

skus to prebehnut nodom a stahni si spyware Doctor lebo to bude trojan co ti zahlti linku
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

To je přece hovadina, stáhni si ad-aware a projeď to, taky si nainstaluj Kaspersky Antivirus 5 a taky to projeď
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Návštěvník

Právě s NODem mě nejde net a za chvíli se sekne PC a kde bych mohl stáhnout toho doktora ? :)
Manox píše:skus to prebehnut nodom a stahni si spyware Doctor lebo to bude trojan co ti zahlti linku
Návštěvník

No ad-awara mám a ten nic nenajde mám prostě čistý PC :) a kde bych sehnal ten antivirus ? :)
JanHavlicek píše:To je přece hovadina, stáhni si ad-aware a projeď to, taky si nainstaluj Kaspersky Antivirus 5 a taky to projeď
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

No přeci na www.kaspersky.com , máme tu taky google :razz:
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Návštěvník

nj já vím, ale nece se mi hledat sem línej a je to goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogle :D
JanHavlicek píše:No přeci na www.kaspersky.com , máme tu taky google :razz:
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“