ZetiiiCZek Web

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Návštěvník

ZetiiiCZek Web

Příspěvek od Návštěvník »

http://zetiiiczek.xhosting.cz - co na to říkáte ? :)) de vám to v poho ? :)) - mě totiž někdo říká že ne
racous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od racous »

Jede.

Jenom dole v IE 6 píše že na úvodní stránce se vyskytla chyba. Ale jede
AMD 64 3000+ s.939 Venice 1000MHz ,MSI K8N Neo4 Ultra, nVidia PX6600GT TDH 128Mb DDR3 (550/1200), WD 2500KS 250GB SATA2,Maxtor 120Gb,Sound Blaster Live,Monitor LCD Samsung SyncMaster 710TM
megawir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: ZetiiiCZek Web

Příspěvek od megawir »

-=[xXx]=- píše:http://zetiiiczek.xhosting.cz - co na to říkáte ? :)) de vám to v poho ? :)) - mě totiž někdo říká že ne
pac mam firefox, jede mi to v klidu 8),ale nemel by si "kaslat" na ostatni, web by mel byt pristupny v kazdem beznem prohlizeci..mimochodem,sice uvadis,ze je to napsane v xhtml 1.1, ale mas pro layout pouzite tabulky,coz je zakazano,to menu by melo byt take v divech :wink:
AMD Athlon 64 X2 5000+ BA | Gigabyte MA770-DS3 | 4GB A-Data Vitesta EE | ATI Sapphire Radeon HD 3870 512MB DDR4 | 250GB Hitachi SATA2 | Nexus 400W | Nexus Breeze
...24" Dell UltraSharp U2410...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tabulkovej layout není zakázanej, je jen pomalejší než CSS+div layout :wink:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Návštěvník

....

Příspěvek od Návštěvník »

no mě se to v tomhle layoutu líbí :))
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: ....

Příspěvek od TomV »

-=[xXx]=- píše:no mě se to v tomhle layoutu líbí :))
Ale což to, ten layout je graficky pěknej, jen se klukům nezdá jeho realizace po technické stránce... :wink:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
megawir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od megawir »

zombux píše:tabulkovej layout není zakázanej, je jen pomalejší než CSS+div layout :wink:
tabulkovej layout JE zakazanej :wink: procti si treba pravidla o tvorbe xhtml http://www.w3.org/MarkUp/#recommendations.. resp..abych byl presny, je zakazana tvorba layoutu s pouzitim tabulek..tabulky se smi pouzivat jen pro tabulky (kor pokud je to xhtml 1.1)..hm? 8-)
AMD Athlon 64 X2 5000+ BA | Gigabyte MA770-DS3 | 4GB A-Data Vitesta EE | ATI Sapphire Radeon HD 3870 512MB DDR4 | 250GB Hitachi SATA2 | Nexus 400W | Nexus Breeze
k23
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od k23 »

megawir píše:
zombux píše:tabulkovej layout není zakázanej, je jen pomalejší než CSS+div layout :wink:
tabulkovej layout JE zakazanej :wink: procti si treba pravidla o tvorbe xhtml http://www.w3.org/MarkUp/#recommendations.. resp..abych byl presny, je zakazana tvorba layoutu s pouzitim tabulek..tabulky se smi pouzivat jen pro tabulky (kor pokud je to xhtml 1.1)..hm? 8-)
a ty si preloz slovo recommendations :)
megawir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od megawir »

k23 píše:
megawir píše: tabulkovej layout JE zakazanej :wink: procti si treba pravidla o tvorbe xhtml http://www.w3.org/MarkUp/#recommendations.. resp..abych byl presny, je zakazana tvorba layoutu s pouzitim tabulek..tabulky se smi pouzivat jen pro tabulky (kor pokud je to xhtml 1.1)..hm? 8-)
a ty si preloz slovo recommendations :)
ok,je to doporuceno 8) nicmene, pouzivat ty tabulky,kdyz uz si clovek da praci s pozicovanim vseho ostatniho je skoda 8-)
k23
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od k23 »

mas recht, ale neco je dokonce tabulkou jednodussi nez se onanovat s css... zalezi na sikovnosti a projektu...

ono kdyz mas udelat neco co jde rovnou tabulkou a je to primocary reseni, je skoro masochismus vymejslet k tomu treba 400 radkovy css :wink:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

megawir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od megawir »

k23 píše:mas recht, ale neco je dokonce tabulkou jednodussi nez se onanovat s css... zalezi na sikovnosti a projektu...

ono kdyz mas udelat neco co jde rovnou tabulkou a je to primocary reseni, je skoro masochismus vymejslet k tomu treba 400 radkovy css :wink:
tabulky jsou rozhodne snazsi...navic css a pozice je potreba osetrovat zvlast pro operu,firefox i ie...o toj e to zase slozitejsi...
ale kdyz chce mit clovek "cisty" kod, tu praci si da 8-)
ja jsem treba pozicoval a vytvarel www.mercedes-benz.cz
pak jsem to prevadel jeste na RedDot (pokrocily red system), diky cemuz to uz bohuzel validni neni..ale za tu praci se nestydim 8-)
..edit...: :) nedavno jsem zjistil,ze v nekterych castech,kde je obsah vkladany pomoci RedDotu (coz je vsude :D ) je ve firefoxu mikropismo :)
jeste to budu upravovat...
Naposledy upravil(a) megawir dne pon 21. úno 2005, 21:38, celkem upraveno 1 x.
megawir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od megawir »

zombux píše:dobře je to popsáno tady... http://www.jakpsatweb.cz/clanky/skutecn ... youtu.html
cool web, mam s nim vynikajici zkusenosti..co se tyce css je taky fajn z ceskych www.interval.cz ....
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

megawir píše:navic css a pozice je potreba osetrovat zvlast pro operu,firefox i ie...o toj e to zase slozitejsi...
AFAIK když spácháš strict dokument tak gecko, opera i IE6 pozicujou stejně, průser je to u starších IE to je fakt :(
k23
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od k23 »

bacha, ja to nerikam obecne, resp. ze kdyz budu mit cokoli udelat a bude mi to pripadat tezky pomoci css, ze si radsi vezmu na pomoc tabulku, to urcite ne... ja myslim spis pripady kde se ta semantika neda moc sikovne provyst, napr. admin sekce - samej formular, tu checkbox, hned vedle nej zase naka desna konstrukce inputu atd atd... s beztabulkovym layoutem souhlasim na 100%, jen mluvim o tomhle specialnim pripade....

uz si rozumime?
megawir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od megawir »

zombux píše:
megawir píše:navic css a pozice je potreba osetrovat zvlast pro operu,firefox i ie...o toj e to zase slozitejsi...
AFAIK když spácháš strict dokument tak gecko, opera i IE6 pozicujou stejně, průser je to u starších IE to je fakt :(
no bohuzel to neni az tak pravda, napriklad margin, potazmo padding pocita firefox z jinyho mista nez treba ie i v novych verzich 8-) odladit web pro tyhle tri prohlizece da pekne zabrat, to mi ver :)
megawir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od megawir »

k23 píše:bacha, ja to nerikam obecne, resp. ze kdyz budu mit cokoli udelat a bude mi to pripadat tezky pomoci css, ze si radsi vezmu na pomoc tabulku, to urcite ne... ja myslim spis pripady kde se ta semantika neda moc sikovne provyst, napr. admin sekce - samej formular, tu checkbox, hned vedle nej zase naka desna konstrukce inputu atd atd... s beztabulkovym layoutem souhlasim na 100%, jen mluvim o tomhle specialnim pripade....

uz si rozumime?
jasna vec,chapu,co myslis :) jen jsem proste 100% zastance css, kdyz uz to clovek pouziva ...je pravda,ze nektery veci jsou "drsna prasarna", ale i tak ... jinak doporucuju vyzkosuet vypnout styly na nekterych strankach,kdy se autor chlubi, jak skvele je ma udelany..pri vypnutym stylu se teprve pozna, jak dobre to je napsany...
k23
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od k23 »

megawir píše:odladit web pro tyhle tri prohlizece da pekne zabrat, to mi ver :)
staci pochopit box-model, pouzivat xhtml ve STD modu (ne quirk) a uz se s tim da pracovat :)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

megawir píše:
zombux píše: AFAIK když spácháš strict dokument tak gecko, opera i IE6 pozicujou stejně, průser je to u starších IE to je fakt :(
no bohuzel to neni az tak pravda, napriklad margin, potazmo padding pocita firefox z jinyho mista nez treba ie i v novych verzich 8-) odladit web pro tyhle tri prohlizece da pekne zabrat, to mi ver :)
já měl na mysli přepnutí IE z quirk módu do strict módu, pak se musí validní kód přece interpretovat naprosto stejně
http://www.jakpsatweb.cz/css/mody-prohlizecu.html
megawir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od megawir »

k23 píše:
megawir píše:odladit web pro tyhle tri prohlizece da pekne zabrat, to mi ver :)
staci pochopit box-model, pouzivat xhtml ve STD modu (ne quirk) a uz se s tim da pracovat :)
jj...zalezi na tom,co na ty strance mas..ted se nezminuju o pozicich,to je pravda...
btw... s vyuzitim pravidla @ se da taky par veci vyresit ....
Naposledy upravil(a) megawir dne pon 21. úno 2005, 22:11, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“