SATA a zachrana dat

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
kaka28
Nováček
Nováček

SATA a zachrana dat

Příspěvek od kaka28 »

ahoj
mam takový menší problemek.Mam Eurotel Data Expres a zniceho nic jsem se nemohl pripojit na internet.Zjistil jsem že mi to něco blokuje,brání mi v tom se připojit. Po připojení mi přestanout téci data.Modem se připojí a to je vše.Nenačte se ani domovska stranka. Vzal jsem odloženej HD (4GB) a nainstaloval XP-čka a vše fachá vpohodě.Antivirus Kasperský, Adware Personal ani SpyBoot nic nenašli Nevíte čím to může být?A druhy problem - Na tom HD co se nejde pripojit jsem zkoušel inovovat XP kdyby náhodou to pomohlo-nepomohlo.No a po inovaci se mi stratil další HD který je SATA.Nikde ho nevidím.Dá se nějak zviditelnit, abych nestratil data zHD SATA? Kdo umí na něco z toho poradit prosím radte.Díky
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Co to je inovovat XP? Reinstal? Nebo jen obnova registrů?
Jaká sestava?
Vyčistil si disk? Cokies? atd.?
Jak si prováděl tu inovaci?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
kaka28
Nováček
Nováček

Příspěvek od kaka28 »

strčil jsem do mechaniky cd s XP a inovoval.Přehraval XP.Smazal jsem tempora files.Cokies se maže jak? a jakvyčistit ten HD dík
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

No pokud si to už takto udělal tak být tebou tak naformátuju disk a začnu znova. Clean wokna tam dej.......
Drivery na sata z diskety atd. postup je ve FAQ, jinak Cokies se mažou normálně třebas manuálně.... :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
kaka28
Nováček
Nováček

Příspěvek od kaka28 »

musím ten HD SATA znovu naformátovat?Tím ale stratím data naněm.Nejde stím neco udělat?
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Nemusis... pokud tam mas FAT32 staci ti bootovaci disketa a smazes si na hdd jen okna (windows, program files, atd.. s tim, ze svoje data si tam nechas), pokud mas NTFS bude asi nejrycjhlejsi smazat ty data u nejakyho kamose, kam si vezmes disk, nebo si u nekoho v programku "PE Builder" vytvor WinXP servis boot CD (potrebujes k tomu jen WinXP.. vytvori ti to image s bootovacim CD) a prez nej se na NTFS dostanes.. pak uz si zase jen smazes okna...
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“