ahoj
mam takový menší problemek.Mam Eurotel Data Expres a zniceho nic jsem se nemohl pripojit na internet.Zjistil jsem že mi to něco blokuje,brání mi v tom se připojit. Po připojení mi přestanout téci data.Modem se připojí a to je vše.Nenačte se ani domovska stranka. Vzal jsem odloženej HD (4GB) a nainstaloval XP-čka a vše fachá vpohodě.Antivirus Kasperský, Adware Personal ani SpyBoot nic nenašli Nevíte čím to může být?A druhy problem - Na tom HD co se nejde pripojit jsem zkoušel inovovat XP kdyby náhodou to pomohlo-nepomohlo.No a po inovaci se mi stratil další HD který je SATA.Nikde ho nevidím.Dá se nějak zviditelnit, abych nestratil data zHD SATA? Kdo umí na něco z toho poradit prosím radte.Díky
SATA a zachrana dat
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- kaka28
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- kaka28
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- kaka28
- Nováček

-
- Maxtor
- Začátečník

-
Nemusis... pokud tam mas FAT32 staci ti bootovaci disketa a smazes si na hdd jen okna (windows, program files, atd.. s tim, ze svoje data si tam nechas), pokud mas NTFS bude asi nejrycjhlejsi smazat ty data u nejakyho kamose, kam si vezmes disk, nebo si u nekoho v programku "PE Builder" vytvor WinXP servis boot CD (potrebujes k tomu jen WinXP.. vytvori ti to image s bootovacim CD) a prez nej se na NTFS dostanes.. pak uz si zase jen smazes okna...