Dobry den,
mam takovej malej problem se sekanim videa na mem pc.
Dela to sice nepravidelne ale aji tak je to neprijemne. Seka se divx aji dvd. U divxu to treba po 10minutach zacne jet zpomalene a pak se to musi vypnout a znovu pustit, dvd je na tom podobne. Driv mi to na stejnym pc nedelalo nejdriv sem myslel ze je to windowsama tak sem je reinstaloval a dela to porad muzeze mi poradit co s tim? Prehravam to v powerdvd 6 ale i u windvd 6 mi to delalo, divx prehravam v media playeru9 a kodeky mam codec all in one nejnovejsi a divx 5.2.1.
dekuji
Sekáni videa
- sensistar
- Nováček
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- sensistar
- Nováček
Pochybuju ze se to prehriva, Doom3 jede v pohode a seka se mi jenom DivX a DVD, sice nepravidelne, ale u DivXu se to zacne sekat treba za 5minut, u dvd sem to zatim nezpozoroval. Jinak filmy se sekaji jak z dvd mechaniky, tak i pres hdd. Spoustim je pres virtual daemon manager, jinak prehravam pres PowerDVD6. Nemuze to byt treba chyba grafiky???
Karta by totiz mela mit v sobe integrovanej nejakej mpeg dekoder nebo tak neco ne a co kdyz je vadnej a cpu to proste nestiha??? Protoze jak se to zacne sekat, tak kdyz se podivam na zatizeni cpu, tak je na 100%!!!! U toho PowerDVD kdyz bych chtel povolit hardwarovy urychlovani videa tak je to zasedly..
Podpis bych si rad upravil, ale nevim jak zmenit velikost fontu , poradte pls.
Karta by totiz mela mit v sobe integrovanej nejakej mpeg dekoder nebo tak neco ne a co kdyz je vadnej a cpu to proste nestiha??? Protoze jak se to zacne sekat, tak kdyz se podivam na zatizeni cpu, tak je na 100%!!!! U toho PowerDVD kdyz bych chtel povolit hardwarovy urychlovani videa tak je to zasedly..
Podpis bych si rad upravil, ale nevim jak zmenit velikost fontu , poradte pls.
- ThomasK
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele: