Sekáni videa

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
sensistar
Nováček
Nováček

Sekáni videa

Příspěvek od sensistar »

Dobry den,
mam takovej malej problem se sekanim videa na mem pc.
Dela to sice nepravidelne ale aji tak je to neprijemne. Seka se divx aji dvd. U divxu to treba po 10minutach zacne jet zpomalene a pak se to musi vypnout a znovu pustit, dvd je na tom podobne. Driv mi to na stejnym pc nedelalo nejdriv sem myslel ze je to windowsama tak sem je reinstaloval a dela to porad muzeze mi poradit co s tim? Prehravam to v powerdvd 6 ale i u windvd 6 mi to delalo, divx prehravam v media playeru9 a kodeky mam codec all in one nejnovejsi a divx 5.2.1.

dekuji
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

neprehriva se ti to?

a uprav si podpis podle pravidel...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Pouštíš ty filmy z DVD nebo z Hdd?
No já důveru v Codekpack all in one nemám ale zkus K-lite..... :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
sensistar
Nováček
Nováček

Příspěvek od sensistar »

Pochybuju ze se to prehriva, Doom3 jede v pohode a seka se mi jenom DivX a DVD, sice nepravidelne, ale u DivXu se to zacne sekat treba za 5minut, u dvd sem to zatim nezpozoroval. Jinak filmy se sekaji jak z dvd mechaniky, tak i pres hdd. Spoustim je pres virtual daemon manager, jinak prehravam pres PowerDVD6. Nemuze to byt treba chyba grafiky???
Karta by totiz mela mit v sobe integrovanej nejakej mpeg dekoder nebo tak neco ne a co kdyz je vadnej a cpu to proste nestiha??? Protoze jak se to zacne sekat, tak kdyz se podivam na zatizeni cpu, tak je na 100%!!!! U toho PowerDVD kdyz bych chtel povolit hardwarovy urychlovani videa tak je to zasedly..

Podpis bych si rad upravil, ale nevim jak zmenit velikost fontu :? , poradte pls.
ThomasK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ThomasK »

Mám taky podobnej problém se sekáním divX , nevím co s tím mám dělat, dříve to nedělalo, ale mám starší PC 500 Mhz 64 Ram , ale je divný že dříve to nědělalo, kámoš má ten samej pc a jde mu to v pohodě
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“