Vampire: The Masquerade - Bloodlines

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

http://bloodlines.kvalitne.cz

Stranecka o probihajicim prekladu Bloodlines, aktualni stav = 18% z cca. 7MB textu. Zatim to dabluzel vypada ze nepujde upravit fonty na CZ, takze nejspis nebudou hacky/carky...

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

Sentenced píše:2 R2D2:

No prijdu na "pláž", pokecam s nima, chci otevrit dvere a nic - je na nich zamek a ja nemam klíč, pobiju bezdomovce a dvere jdou otevrit :-)
mam brujaha - prisel jsem, pokecal jsem, vylezl jsem nahoru s celerity (matrix efekt) jsem je rozsekal bez vetsiho zraneni a pohoda. Dole se me nijak nebali...

ted jsem zabil toho asijskyho upira, vratil jsem vlkodlaci krev a taky jeste musim poresit ten quest od theresy - musim asi kanalem do nejakyho domu...
humanity 9/10 masquarade 5/5 :-D
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

joXerus píše:
ted jsem zabil toho asijskyho upira, vratil jsem vlkodlaci krev a taky jeste musim poresit ten quest od theresy - musim asi kanalem do nejakyho domu...
humanity 9/10 masquarade 5/5 :-D

hlavně u toho vydrž. v Downtownu se to teprve pořádně rozjede a poslední třetina hry je doslova bezprecedentní jízdou designerskou genialitou. :wink:

camarilla & ventrue FOREVER 8)
show must go on..
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

ventrue - bhah - brujah ownz :D v jednicce brujah, ted jsem chtel byt kouzelnik -> tremere ale kdyz jsem zjistli (precetl si) ze to nepujde tak fuck it off a proste vsechno rozsekavam v bullet timu :D

ted mam za ukol cosi s tou lodi..jinak jsem spoluvlastnik baru v kostele :) mam vyresenej empire arms hotel a skyline a navstivil jsem regenta tremere - uz mam jen ten ukkol s lodi a vrazdu - kde je ten hotel od kereyho mam klicky - myslim eagle nebo co...
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

docela me prekvapilo kdyz jsem prisel domu a tam moje ghoulka ze mam neco na obed :-D

1)mno ted nevim jak s tou nemocnici - je tam to monstrum co zere maso - mam ji zabit nebo ji sehnat toho reporter?? tak jako tak už tam ten typek neni a nevim kde ho sehnat takze??

2)kde sehnat ty , co nataceli film?? je to pro barona hollywoodu a fakt nevim kde

3) mam porad quest ze mam jit do skyline 2a a ze ma prijit hovor od nekoho (myslim reno nebo co) - bylo tam neco na zaznamniku ale nikdo nevolal - jak se toho zbavim??

4) mam Q s gargoilem - asi s sebou mam vzit toho rregenta tremere ze?
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

joXerus píše:docela me prekvapilo kdyz jsem prisel domu a tam moje ghoulka ze mam neco na obed :-D

1)mno ted nevim jak s tou nemocnici - je tam to monstrum co zere maso - mam ji zabit nebo ji sehnat toho reporter?? tak jako tak už tam ten typek neni a nevim kde ho sehnat takze??

2)kde sehnat ty , co nataceli film?? je to pro barona hollywoodu a fakt nevim kde

3) mam porad quest ze mam jit do skyline 2a a ze ma prijit hovor od nekoho (myslim reno nebo co) - bylo tam neco na zaznamniku ale nikdo nevolal - jak se toho zbavim??

4) mam Q s gargoilem - asi s sebou mam vzit toho rregenta tremere ze?
1) Pokud si to správně pamatuju, tak ten repotét by měl být ve Skyline Apatrments. Někde před východem z nemocnice by měla být na zemi pohozená nějaká stopa, která tě na něj navede. Já jsem ty "slečně" vyhověl :)

2) Jo to je trochu komplikovanější, už si ti přesně nepamatuju, jak na to. Každopádně ten film (nebo aspon jeho tvurci) je mimo město ve zvláštní lokaci, kterou ti musí něco otevřít. Nechci spoilerovat. Mrkni se kdyžtak na http://www.gamebanshee.com/vampireblood ... hrough.php

3) nevím, co myslíš..

4) To samé, hra se za jednotlivé klany může lišit.

jakou gargoyle myslíš?
show must go on..
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

uz to vsechno mam hotovo

ted jsem zabil tzimicze - tvurce "this tape" a jsem v kanale a hledam nosferata co by mohl neco vedet o sarkofagu 8-)

gargoyl v cinskym divadle naproti baronove jewelry :wink:

mozna jsi ten Q nemel . musis se ho zeptat jestli ma pro tebe jeste nejakou praci v meste . . .
FOX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOX »

Tak a ja mam zase problem ze me nejde pustit ani game.
Pise me to ze mam vyradit emulujici programy a kdyz to udelam tak problem pretrvava.Nevite nekdo co s tim?
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

FOX píše:Tak a ja mam zase problem ze me nejde pustit ani game.
Pise me to ze mam vyradit emulujici programy a kdyz to udelam tak problem pretrvava.Nevite nekdo co s tim?
no, já mám Vampire originálku, a chodí mně to bez problémů i s nainstalovanejma Daemonama ....

nicméně zkus přímo odinstalovat všechny emulující programy a taky pořádně pročistit registry na jejich zbytky....
Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

Bloodlines se nesnasi s nekterymi "emulovanymi" mechanikami, treba s tou od Alcoholu, CloneCD. S aktualnim DaemonTools se snese...

SHADOW - vzhledem k vyvoji situace v Troiuka games si muzes ozdobit avatara cernou stuzkou. Je to smutne, ale je to tak - Troika konci :shock: :sad:

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Lucifer píše:
SHADOW - vzhledem k vyvoji situace v Troiuka games si muzes ozdobit avatara cernou stuzkou. Je to smutne, ale je to tak - Troika konci :shock: :sad:
Ano, je to smutné, ale asi je to tak... o tom se bavíme už v threadu http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=29531

Můžeš taky přispět svým názorem do mlýna ;-)

btw teď jsem na tom rpgcodex foru četl, že by to snad mělo být jen "překlenovací období", než Activision přerozdělí zisky z prodeje Vampire...tak uvidíme..podle mě by Activision měl Troiku podržet, je to tým s ohromným potenciálem a jejich hry vždy byly kvalitní a hodně originální, i přes jejich počáteční bugy...
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

daemon tomu nevadi

vadi tomu clone, alcohol a myslim i fantom- toho clona musim dycky smazat ale už jsem to nastesti dojel 8)
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Tak sem to o víkendu nainstaloval, přidal patch, ale vůbec mi nejde spustit konzole. A to jsem i natvrdo přepsal bind v configu. Nevíte někdo, jak na to?
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

show must go on..
ace
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ace »

z loadovacej obrazovky ma hodi do windows. neviete co s tym?
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Dotaz ke questu: Prošel jsem si ten hotel s duchem (bylo to dost husté) a našel náhrdelník, co chtěla Therese. Ale v questech mám i záznam ve smyslu že bych měl pomoct i té nebohé zakleté ženské. Jak to mám ale udělat?
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
FOX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak uz jsem to rozbehnul... ale...

Příspěvek od FOX »

mam problem hned na zacatku.
Nevim jak dal pokecam s fousacem pak vysaju toho manika a pak s fousacem zase pokecam ale to je vse nevim jak dal nikam to nevede a dvere zadny otevrit nejdou. NEvite nekdo?

EDIT: Tak uz jsem se dostal dal.Nevim proc to predtim neslo projit tema dverma.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

RPGDot RPG Game of the year 2004 Award

http://www.rpgdot.com/index.php?hsactio ... 4fb6cc2d35

nutno jen dodat, že zcela po zásluze ...

Druhé skončili NWN: Hordes of the Underdark ... nutno dodat, že opět zcela po zásluze :)
show must go on..
Peta
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peta »

Určitě nejlepší RPG roku 2004 - to jo

Výhody+++ -sice to běží na SOURCE enginu, no prostě z tohoto kvalitního enginu se dá vyždímat určitě víc, ta hra má fakt pěkný výtvarný pojetí, ale ne vynikající grafiku

Nevýhody---, na mém Radeonu 9600@430/450 se to v exterieréch hustě seká, chtělo to lepší optimalizaci, ale TROIKA je už out, tak se patche asi nedočkám :sad:

jinak rulezzz skvělá zábava
Miro Klaun
Nováček
Nováček

patch pre Vampire: The Masquerade [color=red]Redemption[/col

Příspěvek od Miro Klaun »

Patch pre Vampire: The Masquerade Redemption.
Preco tento patch nemozem nikde najst?
Neviete, kde ho stiahnut?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“