tak to podle mě dneska už nehrozí, bude to tak za 1299 Kč, pokud to budou lokalizovat, tak to bude za 999 KčDewil píše:
Doufam ze to bude pravda!!! Cenu tipuju tak 1650kc, takze uz budu setrit... Ale battlenet stoji za to...
Diablo 1 + 2 + datadisky
Moderátor: Baneshee
- shadow
- Středně pokročilý

- Prince
- Mírně pokročilý

taky si myslim.vědí že kdyby stanovili moc vysokou cenu tak by odradili od koupě některé zákazníky.shadow píše:tak to podle mě dneska už nehrozí, bude to tak za 1299 Kč, pokud to budou lokalizovat, tak to bude za 999 KčDewil píše:
Doufam ze to bude pravda!!! Cenu tipuju tak 1650kc, takze uz budu setrit... Ale battlenet stoji za to...
nebo tak....
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3
Logitech G502 + G413
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3
Logitech G502 + G413
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mě rozhodně NE!petura.g píše: taky si myslim.vědí že kdyby stanovili moc vysokou cenu tak by odradili od koupě některé zákazníky.
Blizzard ještě DIABLO III oficiálně neohlásil a tady už se mluví, kolik bude stát! LOOOL
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ok, ty si sefshadow píše:tak to podle mě dneska už nehrozí, bude to tak za 1299 Kč, pokud to budou lokalizovat, tak to bude za 999 KčDewil píše: Doufam ze to bude pravda!!! Cenu tipuju tak 1650kc, takze uz budu setrit... Ale battlenet stoji za to...
nebo tak....
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
čarodějkaLuke píše:Která je podle vás nejlepší postava???
Hlavně nepište, že se to nedá srovnávat.
To ByzaX: Tak je to vždy! Nějaká hra tě uchvátí, ale časem se jí "přejíš" a rád se vrátíš k Diablu! Teda alespon tak je to se mnou!
nevíte co dělat když mi diablo 2 ldo spadlo na xp do win ? s nejakou chybou s cislama a pismenama ktery nbedavaj smysl
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
- skull.and.bones
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- bali
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Diblo I na Xp sp2
Tak vám tak probíhám dvojkou, vběhnu do Tristramu zachránit Caina a najednou na mě padla nostalgie
. Řek jsem si, musim tu jedničku zase dát. Ale co se nestalo, nešlo mi to vůbec pustit. Vím že když se to puštělo na 98ičkách, tak se kopírovaly do system ty vxd soubory. Ty jsem zkoušel, ale nepomohlo to
. Prostě mi to po spuštění píše, že tam nemám cd. A když dám cancel tak to hodí nějakou chybovou hlášku o tom že to nemůže přečíst diabdat.mpq kterej je samozřejmě na tom cd.
Nevíte prosím někdo co s tím? Moc bych si ho chtěl znova zapařit.

Nevíte prosím někdo co s tím? Moc bych si ho chtěl znova zapařit.
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Diblo I na Xp sp2
2 bali: No vidiš, D1 na xp jsem rozjel, ale jak to už si nepamatuju
.To víš, už nejsem nejmladší
Až si vzpomenu, tak dám vědět. 
- bali
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Diblo I na Xp sp2
Luke píše:Až si vzpomenu, tak dám vědět.
Jupí, svitla jiskřička naděje
Thx za snahu
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zy-El, celkem dobrý, ale origoš to neniTotalTrum píše:nevite o nejakych dobry modech ktery dou pod Xp a taky patchem 1.10 ?
btw. Hraje někdo přes battlenet???
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
jo chodim tam, ted hraju mod Fury Within v1.01Luke píše:Zy-El, celkem dobrý, ale origoš to neniTotalTrum píše:nevite o nejakych dobry modech ktery dou pod Xp a taky patchem 1.10 ?
btw. Hraje někdo přes battlenet???
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já ted plánuju nové otevření svého battle-účtu, tak zjištuju jestli tam jsou i nějaký "našinci"TotalTrum píše: jo chodim tam, ted hraju mod Fury Within v1.01
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
hmm dobry, hej nevis co delat kdyz mi diablo II lod klasika spadla do windows Xp, a to sem mel patch 1.10, bylo to s nejakyou diavnou chybouLuke píše:Já ted plánuju nové otevření svého battle-účtu, tak zjištuju jestli tam jsou i nějaký "našinci"TotalTrum píše: jo chodim tam, ted hraju mod Fury Within v1.01
- zombux
- Odborník PCT

- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
napisu ji az mi to znova spadne, ale byla to chyba s cislama a pismenama ktery nedavali smyslzombux píše:tak sem tu chybu napiš, jak chceš poradit když napíšeš "nějakou divnou chybu"
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že se mi něco podobnýho taky stalo. Ale zhruba 2x a za ty roky.TotalTrum píše:napisu ji az mi to znova spadne, ale byla to chyba s cislama a pismenama ktery nedavali smysl
Až ti to hodí znova (což se stane +- zhruba za půl roku, pokud vůbec), tak ji vyfot a hod sem.