Diablo 1 + 2 + datadisky

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Která postava je nejlepší?

Amazon
13
6%
Assassin
15
7%
Barbarian
49
21%
Druid
18
8%
Necromancer
37
16%
Paladin
61
27%
Sorceress
35
15%

Celkem hlasů: 228
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Dewil píše:
Doufam ze to bude pravda!!! Cenu tipuju tak 1650kc :sad: , takze uz budu setrit... Ale battlenet stoji za to...
tak to podle mě dneska už nehrozí, bude to tak za 1299 Kč, pokud to budou lokalizovat, tak to bude za 999 Kč :) nebo tak....
show must go on..
Prince
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Prince »

shadow píše:
Dewil píše:
Doufam ze to bude pravda!!! Cenu tipuju tak 1650kc :sad: , takze uz budu setrit... Ale battlenet stoji za to...
tak to podle mě dneska už nehrozí, bude to tak za 1299 Kč, pokud to budou lokalizovat, tak to bude za 999 Kč :) nebo tak....
taky si myslim.vědí že kdyby stanovili moc vysokou cenu tak by odradili od koupě některé zákazníky.
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3

Logitech G502 + G413
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

petura.g píše: taky si myslim.vědí že kdyby stanovili moc vysokou cenu tak by odradili od koupě některé zákazníky.
Mě rozhodně NE! :-D

Blizzard ještě DIABLO III oficiálně neohlásil a tady už se mluví, kolik bude stát! LOOOL :-D :-D
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

shadow píše:
Dewil píše: Doufam ze to bude pravda!!! Cenu tipuju tak 1650kc :sad: , takze uz budu setrit... Ale battlenet stoji za to...
Ok, ty si sef :) ja jenom tipoval.... ale myslim, ze i kdyby dali takovou cenu, tak by si to lidi koupili... i ja :)
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

až vyjde diablo 3 tak ji podle me zadny jiny rpg neprekona
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

TotalTrum píše:až vyjde diablo 3 tak ji podle me zadny jiny rpg neprekona
to je pokus o flame ? :) No, já to beru jako hozenou rukavici, ale radši ji nezvednu :wink:
show must go on..
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

coje flame ?

/shadow: sz
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

Luke píše:Která je podle vás nejlepší postava???

Hlavně nepište, že se to nedá srovnávat :roll:.

To ByzaX: Tak je to vždy! Nějaká hra tě uchvátí, ale časem se jí "přejíš" a rád se vrátíš k Diablu! Teda alespon tak je to se mnou! :)
čarodějka
nevíte co dělat když mi diablo 2 ldo spadlo na xp do win ? s nejakou chybou s cislama a pismenama ktery nbedavaj smysl
skull.and.bones
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od skull.and.bones »

nejlepsi postava bude asi Paladin, ale nejvetsi sranda je se sorckou nebo s barbarem
N-GAGE = rulez

I should made weapons from your bones!
bali
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Diblo I na Xp sp2

Příspěvek od bali »

Tak vám tak probíhám dvojkou, vběhnu do Tristramu zachránit Caina a najednou na mě padla nostalgie :roll: . Řek jsem si, musim tu jedničku zase dát. Ale co se nestalo, nešlo mi to vůbec pustit. Vím že když se to puštělo na 98ičkách, tak se kopírovaly do system ty vxd soubory. Ty jsem zkoušel, ale nepomohlo to :x . Prostě mi to po spuštění píše, že tam nemám cd. A když dám cancel tak to hodí nějakou chybovou hlášku o tom že to nemůže přečíst diabdat.mpq kterej je samozřejmě na tom cd.
Nevíte prosím někdo co s tím? Moc bych si ho chtěl znova zapařit.
:worship: :worship: :worship:
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Diblo I na Xp sp2

Příspěvek od Luke »

2 bali: No vidiš, D1 na xp jsem rozjel, ale jak to už si nepamatuju :roll: .To víš, už nejsem nejmladší :( Až si vzpomenu, tak dám vědět. :)
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
bali
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Diblo I na Xp sp2

Příspěvek od bali »

Luke píše:Až si vzpomenu, tak dám vědět. :)

Jupí, svitla jiskřička naděje :) , tak to vzpomínej rychle :roll:

Thx za snahu
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

nevite o nejakych dobry modech ktery dou pod Xp a taky patchem 1.10 ?
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

TotalTrum píše:nevite o nejakych dobry modech ktery dou pod Xp a taky patchem 1.10 ?
Zy-El, celkem dobrý, ale origoš to neni

btw. Hraje někdo přes battlenet???
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

Luke píše:
TotalTrum píše:nevite o nejakych dobry modech ktery dou pod Xp a taky patchem 1.10 ?
Zy-El, celkem dobrý, ale origoš to neni

btw. Hraje někdo přes battlenet???
jo chodim tam, ted hraju mod Fury Within v1.01
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

TotalTrum píše: jo chodim tam, ted hraju mod Fury Within v1.01
Já ted plánuju nové otevření svého battle-účtu, tak zjištuju jestli tam jsou i nějaký "našinci" :)
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

Luke píše:
TotalTrum píše: jo chodim tam, ted hraju mod Fury Within v1.01
Já ted plánuju nové otevření svého battle-účtu, tak zjištuju jestli tam jsou i nějaký "našinci" :)
hmm dobry, hej nevis co delat kdyz mi diablo II lod klasika spadla do windows Xp, a to sem mel patch 1.10, bylo to s nejakyou diavnou chybou
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tak sem tu chybu napiš, jak chceš poradit když napíšeš "nějakou divnou chybu" :roll:
ignorelist: kremrole a dezoláti
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

zombux píše:tak sem tu chybu napiš, jak chceš poradit když napíšeš "nějakou divnou chybu" :roll:
napisu ji az mi to znova spadne, ale byla to chyba s cislama a pismenama ktery nedavali smysl
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

TotalTrum píše:napisu ji az mi to znova spadne, ale byla to chyba s cislama a pismenama ktery nedavali smysl
Myslím, že se mi něco podobnýho taky stalo. Ale zhruba 2x a za ty roky. :)

Až ti to hodí znova (což se stane +- zhruba za půl roku, pokud vůbec), tak ji vyfot a hod sem.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“