Mass Downloader

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mass Downloader

Příspěvek od ElCon »

Mám s tímhle programem trochu problém ... Pls rady jen pokud ho znáte a pokud jste s ním pracovali ... dík ..
Takže ... má 5 stahovacích rychlostí ... když nastavím rychlost třeba na 5 kb/s, tak netlimiter hlasí, že se stahuje 5 kb/s, ale nahoře u APéčka Kerio hlásí plný vytížení ... Potřeboval bych stahovat tou rychlostí, co nastavuju ... nechápu to ... je to divný ... kdyby s tímhlě měl někdo zkušenosti ... pls ... sem ...
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:) flashget rulezzz, alebo si to limitovanie niekde mozno zabudol aktivovat :)
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Mass Downloader

Příspěvek od KOFis »

ElCon píše:Mám s tímhle programem trochu problém ... Pls rady jen pokud ho znáte a pokud jste s ním pracovali ... dík ..
Takže ... má 5 stahovacích rychlostí ... když nastavím rychlost třeba na 5 kb/s, tak netlimiter hlasí, že se stahuje 5 kb/s, ale nahoře u APéčka Kerio hlásí plný vytížení ... Potřeboval bych stahovat tou rychlostí, co nastavuju ... nechápu to ... je to divný ... kdyby s tímhlě měl někdo zkušenosti ... pls ... sem ...
kdyz uz tam mas netlimiter tak proc si neomezis rychlost pimo na nem, je to program ktery je k tomu primo urceny.
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

No, to je taky záhada ... nastavím v netlimiteru na 5 kb/s a admin zhora začné řvát ...
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

a napr taky kerio pf ti co ukazuje na tvojom kompe?
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

johny128 píše:a napr taky kerio pf ti co ukazuje na tvojom kompe?
No, Kerio jsem neinstaloval ... ale je tu ještě jedna věc ... on se sice ten program hlásí, že stahuje je 5 kb/s, ale když to třeba zvednu na 500 kb/s, tak se to stáhně na jedn vrz celý ... tzn. že se to na pozadí stahuje vlastě furt na plno ... asi změním downloader .... A PROSÍM ... .ROZHODNĚ MĚ NEPIŠTE, KDE STÁHNOUT NĚJAKEJ, SE KTERÝM STE SPOKOJENÍ A UŽ VŮBEC NEPIŠTE, KDE NAJÍT CRACK, NEBO SER.NUM. DÍK
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“