Mám s tímhle programem trochu problém ... Pls rady jen pokud ho znáte a pokud jste s ním pracovali ... dík ..
Takže ... má 5 stahovacích rychlostí ... když nastavím rychlost třeba na 5 kb/s, tak netlimiter hlasí, že se stahuje 5 kb/s, ale nahoře u APéčka Kerio hlásí plný vytížení ... Potřeboval bych stahovat tou rychlostí, co nastavuju ... nechápu to ... je to divný ... kdyby s tímhlě měl někdo zkušenosti ... pls ... sem ...
Mass Downloader
Moderátor: Don
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mass Downloader
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- KOFis
- Mírně pokročilý

Re: Mass Downloader
kdyz uz tam mas netlimiter tak proc si neomezis rychlost pimo na nem, je to program ktery je k tomu primo urceny.ElCon píše:Mám s tímhle programem trochu problém ... Pls rady jen pokud ho znáte a pokud jste s ním pracovali ... dík ..
Takže ... má 5 stahovacích rychlostí ... když nastavím rychlost třeba na 5 kb/s, tak netlimiter hlasí, že se stahuje 5 kb/s, ale nahoře u APéčka Kerio hlásí plný vytížení ... Potřeboval bych stahovat tou rychlostí, co nastavuju ... nechápu to ... je to divný ... kdyby s tímhlě měl někdo zkušenosti ... pls ... sem ...
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník

- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No, Kerio jsem neinstaloval ... ale je tu ještě jedna věc ... on se sice ten program hlásí, že stahuje je 5 kb/s, ale když to třeba zvednu na 500 kb/s, tak se to stáhně na jedn vrz celý ... tzn. že se to na pozadí stahuje vlastě furt na plno ... asi změním downloader .... A PROSÍM ... .ROZHODNĚ MĚ NEPIŠTE, KDE STÁHNOUT NĚJAKEJ, SE KTERÝM STE SPOKOJENÍ A UŽ VŮBEC NEPIŠTE, KDE NAJÍT CRACK, NEBO SER.NUM. DÍKjohny128 píše:a napr taky kerio pf ti co ukazuje na tvojom kompe?
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý