PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak to je konečně ono...tady už jsou lepší obrázky...takže ještě jednou díky...

btw. snad před oběděm budou nový fotky.. 8)
SilverFox
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SilverFox »

[ AthlonXP 2600+ | MSI KT880 Delta | Radeon 9800Pro 125MB | Kingston 512MB | Samsung 160GB | Logitech MX518 | Acer LCD17" ] Nokia N-GAGE QD + MMC 512MB
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

jj, tyhle už znám (u toho jednoho už nemá foto na hostingu), ale díky...
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

jej stoobi tak to nepomůžu :) ale jestli to tvoje bude vypadat podobně (co se týče rzy) tak smekám :oops: :lol: ale obávám se že bez těch barev na rez to nebude nikdy ono :?
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak mám takový rozhodování...

Na obrázku je už upravenej power switch :) , měl by být takhle černej, ale když jsem tak na něj koukal, tak mě napaqdlo ho natřít na červeno - co vy na to? Byla by červená lepší?

Obrázek
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

mno nevidim do tvý hlavy jak chceš aby to celkově vypadalo :lol: :oops: ale černá je taková nenápadná ) ale červená by mohla být zajímavá rozhodně na první pohled upoutá :oops:
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

nemoh bys to vyfotit víc z dálky takhle není poznat kde to je jak to vypadá jako celek
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

K té rzi bude ta červená sedět, já bych ji tam dal ...
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Co se kouknout v elektru po nejakym jinym spinaci. Nejakej podsvicenej s ochranym gumovym krytem by tam taky nemusel bejt spatnej.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2Xan: Tak to zkus dát "zobrazit obrázek", jinak nevím...mě to jede...

2Digitaldoom: Vím, že mi asi těžko někdo poradí...ale ta červená si mi začíná zdát lepší...

A mám tady pár novejch fotek:

Tak nejdříve už hotovej druhej plech předního panelu - samozřejmě bez rzi a nátěru - to červený (níže detail je power LED 8) ). Nad disketovkou jsou tři přepínače - dva na fany a jeden na vnitřní osvětlení - akorát přemýšlím, jestli fany udělat zapnuto/12V nebo 5V/12V - zatím to vypadá na druhou možnost...no a nahoře otvor pro displej

Obrázek

A na dalších fotkách ještě detail pozice na displej - asi všichni poznáte upravenou krytku od EC displeje - podsvětlení je předěláno na červenou, ale to bude až na dalších fotkách někdy jindy...
Obrázek Obrázek Obrázek

No a poslední foto je plech nasazenej na case...samozřejmě ještě rez, na tý se právě pracuje...takže večer dodám další fotky... :wink:

Obrázek

Takža zatím takhle... :P
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Woyta píše:Co se kouknout v elektru po nejakym jinym spinaci. Nejakej podsvicenej s ochranym gumovym krytem by tam taky nemusel bejt spatnej.
To by k té rzi teda ohromně sedělo ... :lol:(aspoň podle mě) ... Ta červená je podle rulezzní ...
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Woyta píše:Co se kouknout v elektru po nejakym jinym spinaci. Nejakej podsvicenej s ochranym gumovym krytem by tam taky nemusel bejt spatnej.
To rozhodně ne - nemám důvod kupovat novej - tenhle vypadá dobře a perfektně to sedí k již použetému spínači od case a navíc už jsem podle toho upravil přední plech - takže novej ne - jen se rozhoduju mezi černou a červenou...
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Vypadá to hodně dobře, ale mohlo to být z jednoho dílu, vypadalo by to lépe ...
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

GoodMan píše:Vypadá to hodně dobře, ale mohlo to být z jednoho dílu, vypadalo by to lépe ...
No taky jsem nad tím uvažoval, ale nakonec mi příde tohle takový zajimavější - ta členitost se mi docela líbí...

A ještě ten předek taky není úplně hotovej - vymyslel jsem vylepšení té spodní části... 8)
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Stoobi píše:2Xan: Tak to zkus dát "zobrazit obrázek", jinak nevím...mě to jede...
to sem nak nepochopil
kazdopadne ten predek bude hodě hustej :up: jen tak dál
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

mnooo tak sem na výsledek čím dál zvědavější ...rozhodně to bude originalita... jj teď když to vidim tak červená bude lepší :)
Zafod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zafod »

kazdopadne to tlacitka bych dal cerveny jinak uz to zacina nabirat ten spravnej smer tesim se na vysledek
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím vesmírem si nejsem tak jistý.
A. Einstein
----------------
Linux forever
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

jj, taky se těšim .. ten předek by byl vážně lepší z jednoho kusu ... červený tlačítko > BEST ...
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Koukám, že Vás je víc, kterým by se líbil jen jeden kus. Ale zase mě to příde takhle členitější, jak už jsem psal a pak taky kvůli rozdělávání jsou lepší dva kusy... :wink: A talčítko teda asi půjde na červeno... 8)
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

Estetičtější je podle mě varianta z jedním plechem ale na druhou stranu praktičtější jsou dva plechy....musíš se zkrátka rozhodnout
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Odpovědět

Zpět na „Projekty“