PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad
Moderátor: L4mka
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- SilverFox
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
+ jeste nejaky HL mody
http://forums.bit-tech.net/showthread.p ... ge=9&pp=20
http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=66406
http://forums.bit-tech.net/showthread.p ... ge=9&pp=20
http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=66406
[ AthlonXP 2600+ | MSI KT880 Delta | Radeon 9800Pro 125MB | Kingston 512MB | Samsung 160GB | Logitech MX518 | Acer LCD17" ] Nokia N-GAGE QD + MMC 512MB
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- GoodMan
- Začátečník
- Woyta
- Středně pokročilý
Co se kouknout v elektru po nejakym jinym spinaci. Nejakej podsvicenej s ochranym gumovym krytem by tam taky nemusel bejt spatnej.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
2Xan: Tak to zkus dát "zobrazit obrázek", jinak nevím...mě to jede...
2Digitaldoom: Vím, že mi asi těžko někdo poradí...ale ta červená si mi začíná zdát lepší...
A mám tady pár novejch fotek:
Tak nejdříve už hotovej druhej plech předního panelu - samozřejmě bez rzi a nátěru - to červený (níže detail je power LED ). Nad disketovkou jsou tři přepínače - dva na fany a jeden na vnitřní osvětlení - akorát přemýšlím, jestli fany udělat zapnuto/12V nebo 5V/12V - zatím to vypadá na druhou možnost...no a nahoře otvor pro displej
A na dalších fotkách ještě detail pozice na displej - asi všichni poznáte upravenou krytku od EC displeje - podsvětlení je předěláno na červenou, ale to bude až na dalších fotkách někdy jindy...
No a poslední foto je plech nasazenej na case...samozřejmě ještě rez, na tý se právě pracuje...takže večer dodám další fotky...
Takža zatím takhle...
2Digitaldoom: Vím, že mi asi těžko někdo poradí...ale ta červená si mi začíná zdát lepší...
A mám tady pár novejch fotek:
Tak nejdříve už hotovej druhej plech předního panelu - samozřejmě bez rzi a nátěru - to červený (níže detail je power LED ). Nad disketovkou jsou tři přepínače - dva na fany a jeden na vnitřní osvětlení - akorát přemýšlím, jestli fany udělat zapnuto/12V nebo 5V/12V - zatím to vypadá na druhou možnost...no a nahoře otvor pro displej
A na dalších fotkách ještě detail pozice na displej - asi všichni poznáte upravenou krytku od EC displeje - podsvětlení je předěláno na červenou, ale to bude až na dalších fotkách někdy jindy...
No a poslední foto je plech nasazenej na case...samozřejmě ještě rez, na tý se právě pracuje...takže večer dodám další fotky...
Takža zatím takhle...
- GoodMan
- Začátečník
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
To rozhodně ne - nemám důvod kupovat novej - tenhle vypadá dobře a perfektně to sedí k již použetému spínači od case a navíc už jsem podle toho upravil přední plech - takže novej ne - jen se rozhoduju mezi černou a červenou...Woyta píše:Co se kouknout v elektru po nejakym jinym spinaci. Nejakej podsvicenej s ochranym gumovym krytem by tam taky nemusel bejt spatnej.
- GoodMan
- Začátečník
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Zafod
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
jj, taky se těšim .. ten předek by byl vážně lepší z jednoho kusu ... červený tlačítko > BEST ...
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- .axis.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: