Notebook + vod(D)a
Moderátor: Don
- Pingo
- Nováček
-
Notebook + vod(D)a
Podarilo sa mi obliat notebook (klavesnicu) vodkou, hned som ho vypol, vysusil, vybral baterku atd. (dvojita skoda ) Este som ho nezapinal. V servisoch mi povedali ze aj keby isiel tak do roka odide, je to pravda? Da sa zachranit? Diky
- MaTTo S
- Začátečník
-
No nevim kvoli comu ze do roka odide ale urcite si mu k zivotnosti nepomohol klavesnica nieje zrovna vodotesna a je pravda ze ak vôbec pôjde tak urcite to nebude nic moc : napr. nefunkcne niektore klavesy atd.
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Notebook + vod(D)a
kolik toho bylo? zas tak bych se toho nebál, to že do roka odejde se říká protože, že tam nějaký součásti zkorodujou a odejdou (což se taky nutně stát nemusí)Pingo píše:Podarilo sa mi obliat notebook (klavesnicu) vodkou, hned som ho vypol, vysusil, vybral baterku atd. (dvojita skoda ) Este som ho nezapinal. V servisoch mi povedali ze aj keby isiel tak do roka odide, je to pravda? Da sa zachranit? Diky
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Pingo
- Nováček
-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ultrazvukem nevim nevim,
vsecko z te vodky se taky nevypari, kdybys chlastal cistej lih, tak ses v pohode
ne ted vazne, pul deci uz je docela dost, nezbyva nez nechat autorizovanemu servisu a tise doufat, ze to dopadne
vsecko z te vodky se taky nevypari, kdybys chlastal cistej lih, tak ses v pohode
ne ted vazne, pul deci uz je docela dost, nezbyva nez nechat autorizovanemu servisu a tise doufat, ze to dopadne
Naposledy upravil(a) pavel.minarik dne ned 6. bře 2005, 02:03, celkem upraveno 1 x.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)