Notebook + vod(D)a

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Pingo
Nováček
Nováček

Notebook + vod(D)a

Příspěvek od Pingo »

Podarilo sa mi obliat notebook (klavesnicu) vodkou, hned som ho vypol, vysusil, vybral baterku atd. (dvojita skoda :() Este som ho nezapinal. V servisoch mi povedali ze aj keby isiel tak do roka odide, je to pravda? Da sa zachranit? Diky
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

No nevim kvoli comu ze do roka odide ale urcite si mu k zivotnosti nepomohol klavesnica nieje zrovna vodotesna a je pravda ze ak vôbec pôjde tak urcite to nebude nic moc : napr. nefunkcne niektore klavesy atd.
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Notebook + vod(D)a

Příspěvek od pavel.minarik »

Pingo píše:Podarilo sa mi obliat notebook (klavesnicu) vodkou, hned som ho vypol, vysusil, vybral baterku atd. (dvojita skoda :() Este som ho nezapinal. V servisoch mi povedali ze aj keby isiel tak do roka odide, je to pravda? Da sa zachranit? Diky
kolik toho bylo? zas tak bych se toho nebál, to že do roka odejde se říká protože, že tam nějaký součásti zkorodujou a odejdou (což se taky nutně stát nemusí)
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Pingo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pingo »

Asi tak poldeci :? . Prave to neviem ze ci vodka skoroduje, lebo ta sa rychlo vypari, na druhej strane je ale dost agresivna. Viem ze mobil ked padne do vody tak korozia sa da odstranit ultrazvukom, alebo daco take, neviem ci to plati aj pre notebooky.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

ultrazvukem nevim nevim,
vsecko z te vodky se taky nevypari, kdybys chlastal cistej lih, tak ses v pohode :wink:
ne ted vazne, pul deci uz je docela dost, nezbyva nez nechat autorizovanemu servisu a tise doufat, ze to dopadne
Naposledy upravil(a) pavel.minarik dne ned 6. bře 2005, 02:03, celkem upraveno 1 x.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Pingo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pingo »

Yup skusim to asi tak, dik za radu :-D
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“