PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad
Moderátor: L4mka
- Xan
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Sir_Killer
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ten cudel vypada, jak keby bol pritomny pri malovani Gay-clubu
- je taky "Ruuzovucky" ...
- je taky "Ruuzovucky" ...
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :
Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
Now working on project :
Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
- GoodMan
- Začátečník
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
On ten foťák trochu zkresluje, takže to není tak růžový, ale je fakt, že asi by to chtělo jinej odstín červený...je to vidět i na tom displeji, vypadá růžovej a přitom podsvícení je krásně červené, až rudé.
A a k tomu prudění. Mě to nevadí, ale s tím jedním plechem bys mohl přestat...jinak samozřejmě kritizujte podle libosti...
A a k tomu prudění. Mě to nevadí, ale s tím jedním plechem bys mohl přestat...jinak samozřejmě kritizujte podle libosti...
- GoodMan
- Začátečník
- .axis.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No opravdu mě dostala ta gigantická mřížka z gigantickým větrákem to je fuckt dobrý..jak si tam takový monstrum proboha připevnil....
No a ten cudlik bych urcite hodil vic do tmava a zrezivel dal bych ho až do černý z náznaky olezlé červené ale asi jsem detailista
No a ten cudlik bych urcite hodil vic do tmava a zrezivel dal bych ho až do černý z náznaky olezlé červené ale asi jsem detailista
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Rhino.M
- Začátečník
no nějakou dobu jsem tady nebyl, ale to co jsem tady shledl, tak mě docela dostalo. V dobrem. Musím říci, že si se Stoobi zase vytáhl, ta rez teď vypadá 100x líp než první pokus a ty plechy... no nádhera. klobouk dolů... vypadá to opět skvěle...
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
- masakr_cz
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
-Me se zda rez na tom spodnim dilu jina nez nahore (ta horni je podle me). lepsi.
-Power LED je good (mam doma taky takovy kontrolky).
-Power SW na me dela takovy moc novy dojem, chtelo by aby na nem zapracoval zub casu.
-Display viz. Power SW.
-Predek ze dvou kusu neni spatnej, ale mozna by to chtelo nakym spusobem zapracovat na tom spoji.
-Ta rez na me pusobi neprirozene, nikdy sem totiz nevidel pod rzi prosvitat barvu, vetsinou je to spis naopak.
Sou to samozrejme jen moje nazory
-Power SW na me dela takovy moc novy dojem, chtelo by aby na nem zapracoval zub casu.
-Display viz. Power SW.
-Predek ze dvou kusu neni spatnej, ale mozna by to chtelo nakym spusobem zapracovat na tom spoji.
-Ta rez na me pusobi neprirozene, nikdy sem totiz nevidel pod rzi prosvitat barvu, vetsinou je to spis naopak.
Sou to samozrejme jen moje nazory
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže abych odpověděl:masakr_cz píše:-Me se zda rez na tom spodnim dilu jina nez nahore (ta horni je podle me). lepsi.
-Display viz. Power SW.
- ano, ta horní se povedla podle mě malinko líp a asi ještě trochu spodek upravím...
- souhlasím, ale ještě ten černej plast bude trochu orezlej
- to samý...ještě hledám lepší tlačítko, ale kdybych nenašel, tak tohle samozřejmě půjde "zprasit"
- to samé...a jak jsem psal, není hotový...takhle to nezůstane
- to netuším jak upravit
- to je sice pravda, ale mě se to celkem líbí...nevím no...a už jsem to viděl i takhle...
- Matias
- Začátečník
-
- KOFis
- Mírně pokročilý
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- KOFis
- Mírně pokročilý
nevim kterou myslis.Stoobi píše:2Matias: Nevím, jak je myšlenej ten šrot, ale nevím, proč by to nemělo držet pohromadě...
A jinak Big stojí a mám v něm kompa...modovat ho nebudu...
2KoFis: Není to náhodou jen přebarvená klávesa? Aspoň mi to tak připadá...
kdyz uz sme u vasich rezlych modu, tak tahle bocnice se mi taky hodne zamlouva (pro inspuraci )
- crazyape
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tenhle mod sem videl a musim uznat ze je fakt moc povedenej celejKOFis píše:nevim kterou myslis.Stoobi píše:2Matias: Nevím, jak je myšlenej ten šrot, ale nevím, proč by to nemělo držet pohromadě...
A jinak Big stojí a mám v něm kompa...modovat ho nebudu...
2KoFis: Není to náhodou jen přebarvená klávesa? Aspoň mi to tak připadá...
kdyz uz sme u vasich rezlych modu, tak tahle bocnice se mi taky hodne zamlouva (pro inspuraci )
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- KOFis
- Mírně pokročilý
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem o víkendu o něco pokročil. Více míně jsem makal na bočnici (na pravé - tam kde není okno) a docela zdárně pokračuju, ale zatím nebudu dávat fotky, jelikož mi došla šedá a nemůžu sehnat stejnej odstín...tak až to bude (až seženu), tak budou fotečky...
Ale jak jsem slíbil, zapracoval jsem na tom čůdlu vepředu a tady je tak nějak výsledek, ještě bude takovej zašpiněnej, ale to budu dělat až nakonec...zatím jen rez...
A ještě teda ukážu takový inventář té bočnice...to jsem dělal včera...je to v podstatě jen ohnutej roxor, konce upravený robruškou a trochu rozmlácený. Není to natřený (konce budou asi červený) a rez budu upravovat. Ale jen tak inlustrační foto...zatím nebudu upřesňovat ani umístění. Prostě jen ukázka a porovnání se standardním velkým páčidlem...
Rozměry:
- normální páčidlo 55cm
- Stoobi ClowBar 28cm (homemade)
Tak zase čekám nějaký připomínky a snad se zase nebude OTčkovat kvůli té rzi...
Ale jak jsem slíbil, zapracoval jsem na tom čůdlu vepředu a tady je tak nějak výsledek, ještě bude takovej zašpiněnej, ale to budu dělat až nakonec...zatím jen rez...
A ještě teda ukážu takový inventář té bočnice...to jsem dělal včera...je to v podstatě jen ohnutej roxor, konce upravený robruškou a trochu rozmlácený. Není to natřený (konce budou asi červený) a rez budu upravovat. Ale jen tak inlustrační foto...zatím nebudu upřesňovat ani umístění. Prostě jen ukázka a porovnání se standardním velkým páčidlem...
Rozměry:
- normální páčidlo 55cm
- Stoobi ClowBar 28cm (homemade)
Tak zase čekám nějaký připomínky a snad se zase nebude OTčkovat kvůli té rzi...
- .axis.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
To tlačidlo vypadá fakt cool .. povedená prácička ...
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.