ZÁSEK v call of duty v multiplayeru
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- mašina
- Nováček

ZÁSEK v call of duty v multiplayeru
prosim poradit:po spusteni hry Call of duty se do peti min.sekne(obraz,cela hra) a nelze jinak nez tvrdej restart,nejde vypnout.zkousel sem i jiny ovladace na graf.kart i hru znova nainstalovat.u singlu to nedela pouze multiplay.
drive hra bezela bez problemu,mam cerstvou instalaci windowsu a nově servis pack 2,
mam-via K8T800 Neo,atlona 3000+ 64bit,ati radeon 9600xt,a-data 512mb+256mb,SB 160Gb
diky za odpoved masina
drive hra bezela bez problemu,mam cerstvou instalaci windowsu a nově servis pack 2,
mam-via K8T800 Neo,atlona 3000+ 64bit,ati radeon 9600xt,a-data 512mb+256mb,SB 160Gb
diky za odpoved masina
- Návštěvník
-
- #s3Th
- Nováček

-
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Adamsquare
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- cabman
- Středně pokročilý

Pravděpodobně by to mohl být problém v grafice!
Pravděpodobně by to mohl být problém v grafice!
Měl jsem Saphire 9200 a začala mi dělat přesně to samé. Sekala se v multiplayeru v CoD. Bohužel když jsem dal kartu do jiného PC tak se cholava stejně. Postupně (hry skoro nehraji) jsem zjistil, že se seká skoro ve všech nových hrách. Takže grafika je nějak nakousaná ... prostě smolík.
Měl jsem Saphire 9200 a začala mi dělat přesně to samé. Sekala se v multiplayeru v CoD. Bohužel když jsem dal kartu do jiného PC tak se cholava stejně. Postupně (hry skoro nehraji) jsem zjistil, že se seká skoro ve všech nových hrách. Takže grafika je nějak nakousaná ... prostě smolík.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- Pavel Danda
- Nováček

-
- cabman
- Středně pokročilý