ZÁSEK v call of duty v multiplayeru

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
mašina
Nováček
Nováček

ZÁSEK v call of duty v multiplayeru

Příspěvek od mašina »

prosim poradit:po spusteni hry Call of duty se do peti min.sekne(obraz,cela hra) a nelze jinak nez tvrdej restart,nejde vypnout.zkousel sem i jiny ovladace na graf.kart i hru znova nainstalovat.u singlu to nedela pouze multiplay.
drive hra bezela bez problemu,mam cerstvou instalaci windowsu a nově servis pack 2,
mam-via K8T800 Neo,atlona 3000+ 64bit,ati radeon 9600xt,a-data 512mb+256mb,SB 160Gb
diky za odpoved masina
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

a co novejsi updaty hry? mas original? treba mas blbe ... multiplayer, nechci soudit predem ale pokud jo, tak suxx!
#s3Th
Nováček
Nováček

Příspěvek od #s3Th »

odinstaluj SP2... to dela... sousta hracu na GZ mela stejny problem, ktery zpusoboval prave SP2...
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

mě tohle dělala verze 1.00. prostě čistá instalace. Dal jsem patch 1.3 a f poho
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Řekl bych že to patří do sekce Hry a zábava ne? :evil:
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

teraz uz ano, len autor si asi myslel ze je problem v grafike
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Pravděpodobně by to mohl být problém v grafice!

Příspěvek od cabman »

Pravděpodobně by to mohl být problém v grafice!
Měl jsem Saphire 9200 a začala mi dělat přesně to samé. Sekala se v multiplayeru v CoD. Bohužel když jsem dal kartu do jiného PC tak se cholava stejně. Postupně (hry skoro nehraji) jsem zjistil, že se seká skoro ve všech nových hrách. Takže grafika je nějak nakousaná ... prostě smolík.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Pavel Danda
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pavel Danda »

mam servis 2 a grafiku rad 9200 a v pohode cod ale neco podobnyho mi delalo avg a firewall
A64 3700+,ASUS A8,1GB Kingst,1950pro
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

... bylo to určitě v grafice. Nakonec přestala fungovat úplně a po její úspěšné reklamaci OK.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“