NHL 2005

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
volkovski
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od volkovski »

J X P píše:Je opravdu nadhera, jak se vsichni shodneme na stejnem verdiktu, ze NHL2005 je spatne. Bohuzel ... jaky to kontrast s recenzenty na GT, Bonuswebu, ale i dalsich. Asi ta hra byla udelana specialne pro ne a nikoliv pro hrace :-D.
J X P ako hovorim ja, za vsetkym hladaj peniaze! :x
A neviete niekto kedy ma konecne vyst ten patch???? :x
AMD Ryzen 7 5800x@PBO 4900 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 | MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI | G.SKILL 16 GB DDR4 3200 MHz CL14 @3800CL16 Trident Z RGB | GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G | Kingston A1000 240 GB NVMe | SSD Crucial MX500 1TB | HDD Seagate Barracuda 7200.14 3TB | Corsair RM750x | Fractal Design Meshify S2 White TG Clear | LG 27GL850-B| Logitech G Pro Wireless + G213 + Corsair MM350 X-Large
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

nevíte tady někdo, zda se dájí odněkud stáhnout songy z NHL 2005, případně NHL 2004?

Nejlépe ve formátu MP3
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

bigbalu píše:nevíte tady někdo, zda se dájí odněkud stáhnout songy z NHL 2005, případně NHL 2004?

Nejlépe ve formátu MP3
no ve formatu mp3 to neni ... myslim ze by to byl asi trochu problem s autorskym zakonem, ale jsou rovnou ve formatu asf a to tady http://www.arenacenter.net/ repektive tady http://audio.arenacenter.net/?

moje zvuky se mnou putuji s mirnyma upravama uz nekolik sezon ... a jinak doporucu konvertor hudby a do menu si dat svoje oblibene. Zvuky na tom linku jsou spis vhodne primo do hry.
---
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

prf.KuBA píše:Mě zase hrozně štve to upravování sestav...To je úplně špatné...musí se to postupně a je to nanic a zdlouhavé :(
jj, treba stridat golmanu je pekne na pi*u
časy se mění a my s ním
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

Ja jsem hral nhl 2004 na minimum - divaci placky, ted s novou grafiku to solim na max a je to pastva pro oci 8-)
časy se mění a my s ním
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

wit píše:Ja jsem hral nhl 2004 na minimum - divaci placky, ted s novou grafiku to solim na max a je to pastva pro oci 8-)

to ti věřím, rozdíl mezi min a max detaily je docela dost.

stejně nadšení jsem zažíval při výměně grafiky FX5600 64-bit za FX5700 128-bit a pak následně za ATI9700PRO 8)
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

To menu je ale dost trapny, jak tam prisvisti hokejista, mozna do 6 let beru, ale jinak...
časy se mění a my s ním
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

J X P píše:
bigbalu píše:nevíte tady někdo, zda se dájí odněkud stáhnout songy z NHL 2005, případně NHL 2004?

Nejlépe ve formátu MP3
no ve formatu mp3 to neni ... myslim ze by to byl asi trochu problem s autorskym zakonem, ale jsou rovnou ve formatu asf a to tady http://www.arenacenter.net/ repektive tady http://audio.arenacenter.net/?

moje zvuky se mnou putuji s mirnyma upravama uz nekolik sezon ... a jinak doporucu konvertor hudby a do menu si dat svoje oblibene. Zvuky na tom linku jsou spis vhodne primo do hry.
v čem se dájí přehrát ty *.asf soubory, co se tam dají stáhnout?

mi to WMP ani Winamp nebere :?
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

jen pomoci Ditty importeru (wimpditt.exe). vyberes ten soubor (musis vybrat v typu souboru vse) a das preview
---
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

J X P píše:jen pomoci Ditty importeru (wimpditt.exe). vyberes ten soubor (musis vybrat v typu souboru vse) a das preview
dikes , zkusím to
volkovski
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od volkovski »

Patch este nevysiel :sad: ale na http://www.games-i.cz/nhl/index.php?sec ... ews&no=277 je uz novy roster, skusal som ho a je to o nieco lepsie ako default. :wink:
AMD Ryzen 7 5800x@PBO 4900 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 | MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI | G.SKILL 16 GB DDR4 3200 MHz CL14 @3800CL16 Trident Z RGB | GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G | Kingston A1000 240 GB NVMe | SSD Crucial MX500 1TB | HDD Seagate Barracuda 7200.14 3TB | Corsair RM750x | Fractal Design Meshify S2 White TG Clear | LG 27GL850-B| Logitech G Pro Wireless + G213 + Corsair MM350 X-Large
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

jj, rosteru uz je hafo. Ja ale uprednostnuji Papouchovi sestavy a s nima se to da hrat mnohem, mnohem lepe :-)))
Navic pridal spoustu zajimavych tymu, jako jsou mistri sveta z Prahy 85, Olympijsti vitezove z Nagana 1998 atd.
Neoficielní rosters verze 02 - Papouchovy sestavy obsahuje:
1) NHL
2) World Cup (WC)
3) MS 2004
4) Bonusové týmy - Švédská liga obsahuje čtyři bonusové historické mužstva:
a) Czech republic Nagano 1998 - Winter olympic Roster
b) Slovakia 2002 - World Champion Roster
c) CCCP 1985 - World Championschip Roster ( Praha )
d) ČSSR 1985 - World Champion Roster ( Praha )

http://www.cznhl.wz.cz/index.php?co=game/sestavypap
http://www.cznhl.wz.cz/click/clic.php3? ... avy_02.exe
http://www.cznhl.wz.cz/click/clic.php3? ... avy_01.exe
---
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Docela by mě zajímalo jestli když zapojíte gamepad jestli vám to chodí v pohodě protože já když zapojim jakej koliv gamepad tak ve hře mi hráč stojí na místě a nic nedělá a když do něho někdo štouchne tak už se rozjede ale trvá to asi tak 10s a potom se zase zasekne a nebo mi furt lítaj nahoru a dolu ty víběry jako kdyby nějaký tlačítko bylo zaseklý, gamepad mám nakalibrovanej a v jinejch hrách to chodí v pohodě( např. NHL 2001,2003).
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Walker píše:Docela by mě zajímalo jestli když zapojíte gamepad jestli vám to chodí v pohodě protože já když zapojim jakej koliv gamepad tak ve hře mi hráč stojí na místě a nic nedělá a když do něho někdo štouchne tak už se rozjede ale trvá to asi tak 10s a potom se zase zasekne a nebo mi furt lítaj nahoru a dolu ty víběry jako kdyby nějaký tlačítko bylo zaseklý, gamepad mám nakalibrovanej a v jinejch hrách to chodí v pohodě( např. NHL 2001,2003).
viz. strana 1-2
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

Jenze u papucha neni ELH :? :sad:
časy se mění a my s ním
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Koukam ze je NHL letos opravdu realisticka. Ne vazne je OPRAVDU podle reality...

(Hratelnost stejna jako tahle sezona NHL :twisted: :razz: :lol: )
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

tak to mas pravdu. dlouho jsem na NHL 2005 nesahl ... uz jsem to celkem umel ... pak jsem hral se synovcem, kterymu je 8 a byla remiza 2:2 (pricemz vedl 2:1). Tim chci rict, e to neni simulace hokeje, ale souhrn nahodilych situaci vedoucich nekdy ke golu bez vetsi moznosti toto nejak ovlivnit. Vazne by me zajimal nazor komu se ten hokej libi, hlavne i dnes.
---
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Chtelo by to proste nejakou schopnou konkurenci, treba jak se EA zasnazila na U2, kdyz se doslechla o pripravovanem Juiced (bohuzel zkoncilo buhvikde). Pravda, ze na par veci se panove v EA... zapomeli :wink: , jako treba model poskozeni apod, na druhou stranu GTAlike styl mi docela sedi. Tak... ted by to chtelo neco na ten hokej kua, v EA uz ocividne nemaj do ceho pichnout tak si kurwi hry :sly: (malej OT) Zato FIFkA se letos obvzlaste vydarila :-D
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

a mne se to proste libi, lepsi nez nic, tak ticho :x :-D
časy se mění a my s ním
sidy
Nováček
Nováček

Příspěvek od sidy »

NoTHX píše:Chtelo by to proste nejakou schopnou konkurenci, treba jak se EA zasnazila na U2, kdyz se doslechla o pripravovanem Juiced (bohuzel zkoncilo buhvikde). Pravda, ze na par veci se panove v EA... zapomeli :wink: , jako treba model poskozeni apod, na druhou stranu GTAlike styl mi docela sedi. Tak... ted by to chtelo neco na ten hokej kua, v EA uz ocividne nemaj do ceho pichnout tak si kurwi hry :sly: (malej OT) Zato FIFkA se letos obvzlaste vydarila :-D
Konkurence existuje, ale málokdo o ní ví. Jedná se o ESPN NHL 2K5 a podle lidí, kteří to hráli, tento hokej nemá chybu a je opravdu simulací. Bohužel jen pro PS2 a XBOX.
MSI KT6V-LSR | AMD Athlon XP 2500+ (Barton) BOX | 2x512MB PC 3200 DDR 400 | Hitachi 120GB - HDS722512VLAT80 | Leadtek WinFast 6600 GT TDH | LG GSA-4163B | LG GCC-4521B | Fortron 400W | Windows XP HE (SP2) | FW78.01
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“