Problem s instalaci jakychkoliv ovladacu pro ATI

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Satiriasis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problem s instalaci jakychkoliv ovladacu pro ATI

Příspěvek od Satiriasis »

Dnes jsem si chtel vyzkouset DNA drivers 5.2 a vzdy na zacatku mi to napise 2x chybu 0x80040702, popis- nezdarilo se nacteni knihovny DLL:Yslayer a pak to hosi jeste tuto chybu:Unable to load ATICIM.dll ,tak jsem ovladace odebral a problem je v tom ze to hazi u vsech ovladacu,tak ted mam jen Win. ovl.na kterych mam dobu odezvy meho LCD tak 1s. Nevim si s tim uz rady zkousel jsem uz mnohokrat odebrat zarizeni a restart,jen nejde odebrat ATI Control panel. Net Framework nainstalovany mam,ale dela to i u verzi bez Control panelu. VYzkousel jsem verze od ATI Catalist 4.8 po 5.3 i ty DNA a na vsech ovladacich to pise tu samou chybu. Doufam ze to nebudu muset resit formatem,protoze to bych si musel zajet pro sve Win XP a ty jsem nekomu pujcil a ten je vzdalen 50km,takze bych z toho moc nadsenej nebyl. S ovladacema jsem nikdy problemy nemel,tak nevim cim to muze byt. Dik za odpovedi
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Podobny problem som narazil uz niekolko krat....., naposledy som to vsak riesil reinstalom systemu...., ziadne ine ake ucinne a relatyvne rychle riesenie som zatial nenasiel.... :(
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Satiriasis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem to nakonec vyresil bodem obnovy. Zkusim to opravit az se mi vrati moje XP. Ale to budu muset asi odebrat SP2,protoze ho nemam Integrovany na CD.No nic,takze jinak to vyresit nejde, nevadi. Dik za odpoved
Tarek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tarek »

ja mam nejaky podobny problem...

mal som win2000 a preinstaloval som si wXP, predtym vsetko slapalo co sa tyka grafiky bez problemov.
Teraz ked som nainstaloval tie XPcka tak som tam najprv hodil povodny driver potom aj najnovsi a stale mi to blbne, napr. ked xcem spustit v atitool 3dview tak to hodi hlasku error during direct3d init a ani ziadna hra mi nejde spustit stale vyhadzuje chybne hlasky...
dokonca som tam hodil nas5 win2000 ale robilo to stale to iste...
kartu mam ati 9000pro a dosku NF7
ABIT NF7 rev. 2.0; AMD XP JUIHB0309 1700+; Arctic Cooling Slim Silent Pro TC; RAM 2x256 DDR400 Mercury; Saphire RADEON 9000PRO 64ram 275/275; MAXTOR DM9+ 120GB 8cache; LG 4163B
Satiriasis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

S Winama budou porad problemy. Kdyz prechazis z Win2000 na Win Xp,tak to chce format. Jinak jsem to zatim jeste nejak neresil,ale pristy tyden snad si udelam cas na format a pak udelam konecne image c v norton ghost a priste uz mi to tak prace snad nesezere :-D
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“