Problem s instalaci jakychkoliv ovladacu pro ATI
Moderátoři: morke, Walker1134
- Satiriasis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problem s instalaci jakychkoliv ovladacu pro ATI
Dnes jsem si chtel vyzkouset DNA drivers 5.2 a vzdy na zacatku mi to napise 2x chybu 0x80040702, popis- nezdarilo se nacteni knihovny DLL:Yslayer a pak to hosi jeste tuto chybu:Unable to load ATICIM.dll ,tak jsem ovladace odebral a problem je v tom ze to hazi u vsech ovladacu,tak ted mam jen Win. ovl.na kterych mam dobu odezvy meho LCD tak 1s. Nevim si s tim uz rady zkousel jsem uz mnohokrat odebrat zarizeni a restart,jen nejde odebrat ATI Control panel. Net Framework nainstalovany mam,ale dela to i u verzi bez Control panelu. VYzkousel jsem verze od ATI Catalist 4.8 po 5.3 i ty DNA a na vsech ovladacich to pise tu samou chybu. Doufam ze to nebudu muset resit formatem,protoze to bych si musel zajet pro sve Win XP a ty jsem nekomu pujcil a ten je vzdalen 50km,takze bych z toho moc nadsenej nebyl. S ovladacema jsem nikdy problemy nemel,tak nevim cim to muze byt. Dik za odpovedi
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Podobny problem som narazil uz niekolko krat....., naposledy som to vsak riesil reinstalom systemu...., ziadne ine ake ucinne a relatyvne rychle riesenie som zatial nenasiel.... 
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Satiriasis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Tarek
- Nováček

ja mam nejaky podobny problem...
mal som win2000 a preinstaloval som si wXP, predtym vsetko slapalo co sa tyka grafiky bez problemov.
Teraz ked som nainstaloval tie XPcka tak som tam najprv hodil povodny driver potom aj najnovsi a stale mi to blbne, napr. ked xcem spustit v atitool 3dview tak to hodi hlasku error during direct3d init a ani ziadna hra mi nejde spustit stale vyhadzuje chybne hlasky...
dokonca som tam hodil nas5 win2000 ale robilo to stale to iste...
kartu mam ati 9000pro a dosku NF7
mal som win2000 a preinstaloval som si wXP, predtym vsetko slapalo co sa tyka grafiky bez problemov.
Teraz ked som nainstaloval tie XPcka tak som tam najprv hodil povodny driver potom aj najnovsi a stale mi to blbne, napr. ked xcem spustit v atitool 3dview tak to hodi hlasku error during direct3d init a ani ziadna hra mi nejde spustit stale vyhadzuje chybne hlasky...
dokonca som tam hodil nas5 win2000 ale robilo to stale to iste...
kartu mam ati 9000pro a dosku NF7
ABIT NF7 rev. 2.0; AMD XP JUIHB0309 1700+; Arctic Cooling Slim Silent Pro TC; RAM 2x256 DDR400 Mercury; Saphire RADEON 9000PRO 64ram 275/275; MAXTOR DM9+ 120GB 8cache; LG 4163B
- Satiriasis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: