SMC7004VBR
Moderátor: Don
- Frd
- Nováček

-
SMC7004VBR
Zdar
Jako tuna lidi pred tim jsem si pro domaci sit poridil router od SMC. Mam Inetove pripojeni Chello Easy. Dal jsem za modem router, pichnul do nej kabl z modemu a nainstaloval ho. SMC si vsechno stahlo samo - oba dva DNS, obdrzel IP od providera, ma zapnuty DHCP, proste se vsechno tvari OK.
Na complu sjem nastavil pripojeni k siti - DHCP a DNS automaticky. Vsechno OK - compl si stahl IP z routeru, pres nej sahl na DNS providera, ale stranky nezobrazuje. Pingnout se na router, sitovky i stranky jde - ztrata 0%, ale zadnou stranku to nenacte.
Co s tim?
Dikec
Jako tuna lidi pred tim jsem si pro domaci sit poridil router od SMC. Mam Inetove pripojeni Chello Easy. Dal jsem za modem router, pichnul do nej kabl z modemu a nainstaloval ho. SMC si vsechno stahlo samo - oba dva DNS, obdrzel IP od providera, ma zapnuty DHCP, proste se vsechno tvari OK.
Na complu sjem nastavil pripojeni k siti - DHCP a DNS automaticky. Vsechno OK - compl si stahl IP z routeru, pres nej sahl na DNS providera, ale stranky nezobrazuje. Pingnout se na router, sitovky i stranky jde - ztrata 0%, ale zadnou stranku to nenacte.
Co s tim?
Dikec
- Mike Koo
- Nováček

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
není možné, někde máš něco špatně, neuklepl ses v té MAC adrese? Nedávno jsem to takhle rozjížděl u jednoho zákazníka a naprosto bez problémůFrd píše:to jsem taky udělal a govno z toho..
ještě mě napadá, zkus přeflashovat firmware té Barricady, slyšel jsem něco o tom, že pár kousků co sem přišlo po novým roce má dodrbanej firmware - nicméně se tam díky tomu objevovaly jiné problémy
a poslední věc, když to vrátíš zpátky přímo do síťovky tak to jede? protože máš příznaky podělanýho TCP/IP protokolu (ping na IP jde, ale stránku si neotevřeš - nestáhneš TCP protokolem)
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Frd
- Nováček

-
- Frd
- Nováček

-
tak tohle mi fakt neni jasny.. trochu jsem se v tom ještě rejpal, ale v podstatě jsem v nastavení nic nezměnil a najednou to začalo fachat. Inet ale šlapal příšerně pomalu, tak jsem flashnul firmware a v pohodě. Timhle si teda SMC moc nenašplhalo a to jsem Baricadu používal cca před rokem a naprosto v pohodě. No hlavně že to jde 
- Bajgy
- Středně pokročilý

Jo to je fakt.. SMC to drsne posralo. V CR je zasilka asi tak 1000 kusu tehle Barricady, u ktere je NUTNE preflashovat FW aby to fungovalo.
Opakuju, ze se to tyka VSECH routeru Barricade 7004VBR koupenych od noneho roku 2005.
Nekdo ve fabrice dal totiz naflashovat spatny build toho firmware.
Cesky distributor na to sere a prodejci uz by to snad mohli taky vedet. Ale znate to....
Opakuju, ze se to tyka VSECH routeru Barricade 7004VBR koupenych od noneho roku 2005.
Nekdo ve fabrice dal totiz naflashovat spatny build toho firmware.
Cesky distributor na to sere a prodejci uz by to snad mohli taky vedet. Ale znate to....
- Jirass
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nejede síť
Zdárek, nemůžu na tom rozchodit, aby jsme se viděli v síti, sdílené dokumenty. Net chodí perfektně na třech pc, jen to sdílení mě štve. Poradí někdo? 
Intel + NVidia.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jirass
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
hm
mám doma tři pc a všechny jsou v SMC a net na nich jede v pohodě. Jen se nevidíme navzájem. Zkoušel jsem ping ale napsalo to, že není název vnitřního ani vnějšího příkazu, tak to asi dělám blbě.
Budu Ti vděčen, pokud mě to trochu objasníš. Mám ten Barricade dva dny. Dík moc.
Intel + NVidia.
- johny128
- Začátečník

- Jirass
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník