Counter Strike : Source

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ace
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ace »

1.6 pustit viem, ale ani za toho nedokazem pusttit toto, chceme to hrat v skole ale ja dokazem akurat pustit server a nie pustit hru
mozno je to piratina (ja osobne to nemam) kde sa daju riesit :)

nezamikajte to, to bol pokus o vtip
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Re: Counter Strike : Source

Příspěvek od frost.silenec »

karf píše: bot_add_ct
bot_add_t
bot_difficulty_X obtížnost od 0-2
bot_difficulty v CSs nefunguje, jsou furt stejne blby!!!! Doporucuji editovat soubory *.db (botpacker.db atd. ted nevim) a rectiontime=0.1 a Team****=100 atd. vsak AJ umite.
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

kuku_666 píše:
RYAN píše: alebo net_graph 1-3
Jo díky,není tam ku.va zapnutý nějaky omezovač nechce mi to totiž hodit víc jak 72fps????
FPS_MAX * :oops:
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

frost.silenec píše:
karf píše: bot_add_ct
bot_add_t
bot_difficulty_X obtížnost od 0-2
bot_difficulty v CSs nefunguje, jsou furt stejne blby!!!! Doporucuji editovat soubory *.db (botpacker.db atd. ted nevim) a rectiontime=0.1 a Team****=100 atd. vsak AJ umite.
že nefunguje? to bych se hádal :)
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Wixe píše:
frost.silenec píše: bot_difficulty v CSs nefunguje, jsou furt stejne blby!!!! Doporucuji editovat soubory *.db (botpacker.db atd. ted nevim) a rectiontime=0.1 a Team****=100 atd. vsak AJ umite.
že nefunguje? to bych se hádal :)
Tak aspon v te me verzi... :shock: Z mich zkusenosti ti BOTi jedou na kazdem PC uplne jinak Mne nejedou na nekterejch mapach a na ostat. jsou chytri, a u kamose jedou vsude ale jsou jak polena. Tak moc nevim. SRY
Athilles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Athilles »

kuku_666 píše:
RYAN píše: alebo net_graph 1-3
Jo díky,není tam ku.va zapnutý nějaky omezovač nechce mi to totiž hodit víc jak 72fps????
je to ti , ze kdyz si nainstalujes boty tak se ti da fps max na 72 a tak si to musis zmenit v configu, myslim, ze to je fps_max 100 (myslim) :oops:
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

WOW ti autoři botů si prostě neodpustí blbůstky ! POd-boti skákali a tihle originální boti od Valve hned při narození odjistí granát a běhají s tím po celé mapě dokud je někdo nesejme :-) Jinak de_train rullezz, ten Source ´to je fakt haluz. HL2 Engine jde poznat hodně lehce, je to brutál, schválně za kolik a komu ho prodají.
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Captain_Pepek píše:WOW ti autoři botů si prostě neodpustí blbůstky ! POd-boti skákali a tihle originální boti od Valve hned při narození odjistí granát a běhají s tím po celé mapě dokud je někdo nesejme :-) Jinak de_train rullezz, ten Source ´to je fakt haluz. HL2 Engine jde poznat hodně lehce, je to brutál, schválně za kolik a komu ho prodají.
Taky jsem zvedavej. Napr. BATTLEFIELD 2 prodali nejake vlade v evrope (myslim svedum) pro vycvykovy program. (to jako daj promytacku na tank a borec si hraje? :lol: )

Ci proc ty engine vlastne kupujou?
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

frost.silenec píše: Napr. BATTLEFIELD 2 prodali nejake vlade v evrope (myslim svedum) pro vycvykovy program. (to jako daj promytacku na tank a borec si hraje? :lol: )

Ci proc ty engine vlastne kupujou?
JE to OT...
nicméně Digital Illusion jsou Švédové, takže pěkně drží při sobě a vzájemně se podporují...

Ten engine je natolik kvalitní, že pro armádní využití určitě najde uplatnění - simulace bitevního pole atp.. A navíc to nepřišlo švédskou armádu, nebo přesněji řečeno ten jejich švédskej zbrojařskej koncern, na příliš mnoho peněz..

/konec OT :!:
show must go on..
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

frost.silenec píše:
Wixe píše: že nefunguje? to bych se hádal :)
Tak aspon v te me verzi... :shock: Z mich zkusenosti ti BOTi jedou na kazdem PC uplne jinak Mne nejedou na nekterejch mapach a na ostat. jsou chytri, a u kamose jedou vsude ale jsou jak polena. Tak moc nevim. SRY
v mé verzi to funguje. jinak v některých mapách mi taky boti nefungujou :(
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Jakej je prikaz pro rychlost hry alias mam FUSION PACK na source a mam tam furt 33FPS a sv_acceleration (myslim takhle se to pise). HW to normalne stiha v phode. Proste jak ve FUSION PACKU udelat normalni rychlost? :cry:
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

Captain_Pepek píše:WOW ti autoři botů si prostě neodpustí blbůstky ! POd-boti skákali a tihle originální boti od Valve hned při narození odjistí granát a běhají s tím po celé mapě dokud je někdo nesejme :-) Jinak de_train rullezz, ten Source ´to je fakt haluz. HL2 Engine jde poznat hodně lehce, je to brutál, schválně za kolik a komu ho prodají.
no pokud vím, taxe Duke Nukem Forever předělává na Source engine 8)
spike.josef
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

problem s cs:source

Příspěvek od spike.josef »

Zdravím, mám problém s CS:SOurce ,
když chci hrát, tak mi tak dvě vteřiny jde obraz a pak se mi normálně vypne monitor a při manuálním znovuzapnutí tam je hláška NO SIGNAL
U ničeho jinýho se mi to neděje, poraďte...
PC:
P4 2,4GHz
RAM 1024MB dual
MSI NX6800LE
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: problem s cs:source

Příspěvek od Wixe »

spike.josef píše:Zdravím, mám problém s CS:SOurce ,
když chci hrát, tak mi tak dvě vteřiny jde obraz a pak se mi normálně vypne monitor a při manuálním znovuzapnutí tam je hláška NO SIGNAL
U ničeho jinýho se mi to neděje, poraďte...
PC:
P4 2,4GHz
RAM 1024MB dual
MSI NX6800LE
máš na grafárně nejnovější drivery?
spike.josef
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

66.81 stažený pomocí MSIliveupdate, co k desce byl jako utilita. CHci dodat, že mi to samý dělá i hra Brothers in Arms(teď jsem jí nahrál), ale tak po minutě, dvou ve hře.
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

spike.josef píše:66.81 stažený pomocí MSIliveupdate, co k desce byl jako utilita. CHci dodat, že mi to samý dělá i hra Brothers in Arms(teď jsem jí nahrál), ale tak po minutě, dvou ve hře.
no možná to vypadá, že si to přehnal s overclockingem...
//EDIT: přehnal s OC grafické karty (jádra) :cry:
spike.josef
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ani jsem na ladění nesah, je to čistá nová instalace XP+SP2
a na to hra
Naposledy upravil(a) spike.josef dne čtv 14. dub 2005, 19:49, celkem upraveno 1 x.
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

DivX píše:CS: S je pochopitělně lepší než předešlé verze... zase o krůček realističtější.
Ale i já ještě pařím 1.5 8-)

Wixey rači pomlč... říká ti něco to tvi EMPORiO ???

Jinak ta obtížnost botu v CS:S de nastavit až do 3ky (teda alespoň mě).
Jednou kámoš (jak sem s nim hrál po netu) kecal, že tam dal boty obtižnost 9;))) -lamer!

WolfET Rulezzz (ale už sem dlouho nepařil... namám stáhlé mapy*;((()
Podle mne veta velmi filozofickeho razu:

Yes.. I was busted, but can't tell you how and what.
EMPORiO is going to shutdown, yes sorry.

bye

hl2 works fine with ape fix.

CSs je preplacany detailama, je to super atd. ale chtelo by to OLD STYLE mapy.
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

Mno css... kdyz to vyslo, tak sem me to nelibilo :) (do ty doby sem dene hral cs1.6) ..

pak sem me to zacalo libit, tak sem zacal dene hrat css..

mno a ted byla LANka, kde se hralo 1.6, na to sem si zvykl... a uz se me source nelibi :) problem je v tom, ze me 1.6 nejako nejede a css se me nelibi, takze nehraju nic, idealni stav... tri hodiny dene navic :o :twisted:
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

no já když jsem poprvé viděl video na CS:S, tak jsem si hned říkal, jak je to vymakané. když jsem to poprvé spustil, tak jsem na to tlemil, jako vyoraná myš, jaký tam je supr fyzikální engine (sem to měl dřív, než HL2). tak jsem to hrál každý den až to nebylo vono - CS:S jede na takovým pomalejším enginu (Source), prosté se mi to zdá takové divně pomalé. není to ono co byl CS :cry:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“