mozno je to piratina (ja osobne to nemam) kde sa daju riesit
nezamikajte to, to bol pokus o vtip
Moderátor: Baneshee

bot_difficulty v CSs nefunguje, jsou furt stejne blby!!!! Doporucuji editovat soubory *.db (botpacker.db atd. ted nevim) a rectiontime=0.1 a Team****=100 atd. vsak AJ umite.karf píše: bot_add_ct
bot_add_t
bot_difficulty_X obtížnost od 0-2

FPS_MAX *kuku_666 píše:Jo díky,není tam ku.va zapnutý nějaky omezovač nechce mi to totiž hodit víc jak 72fps????RYAN píše: alebo net_graph 1-3

že nefunguje? to bych se hádalfrost.silenec píše:bot_difficulty v CSs nefunguje, jsou furt stejne blby!!!! Doporucuji editovat soubory *.db (botpacker.db atd. ted nevim) a rectiontime=0.1 a Team****=100 atd. vsak AJ umite.karf píše: bot_add_ct
bot_add_t
bot_difficulty_X obtížnost od 0-2

Tak aspon v te me verzi...Wixe píše:že nefunguje? to bych se hádalfrost.silenec píše: bot_difficulty v CSs nefunguje, jsou furt stejne blby!!!! Doporucuji editovat soubory *.db (botpacker.db atd. ted nevim) a rectiontime=0.1 a Team****=100 atd. vsak AJ umite.

Taky jsem zvedavej. Napr. BATTLEFIELD 2 prodali nejake vlade v evrope (myslim svedum) pro vycvykovy program. (to jako daj promytacku na tank a borec si hraje?Captain_Pepek píše:WOW ti autoři botů si prostě neodpustí blbůstky ! POd-boti skákali a tihle originální boti od Valve hned při narození odjistí granát a běhají s tím po celé mapě dokud je někdo nesejmeJinak de_train rullezz, ten Source ´to je fakt haluz. HL2 Engine jde poznat hodně lehce, je to brutál, schválně za kolik a komu ho prodají.

JE to OT...frost.silenec píše: Napr. BATTLEFIELD 2 prodali nejake vlade v evrope (myslim svedum) pro vycvykovy program. (to jako daj promytacku na tank a borec si hraje?)
Ci proc ty engine vlastne kupujou?

v mé verzi to funguje. jinak v některých mapách mi taky boti nefungujoufrost.silenec píše:Tak aspon v te me verzi...Wixe píše: že nefunguje? to bych se hádalZ mich zkusenosti ti BOTi jedou na kazdem PC uplne jinak Mne nejedou na nekterejch mapach a na ostat. jsou chytri, a u kamose jedou vsude ale jsou jak polena. Tak moc nevim. SRY

no pokud vím, taxe Duke Nukem Forever předělává na Source engineCaptain_Pepek píše:WOW ti autoři botů si prostě neodpustí blbůstky ! POd-boti skákali a tihle originální boti od Valve hned při narození odjistí granát a běhají s tím po celé mapě dokud je někdo nesejmeJinak de_train rullezz, ten Source ´to je fakt haluz. HL2 Engine jde poznat hodně lehce, je to brutál, schválně za kolik a komu ho prodají.

máš na grafárně nejnovější drivery?spike.josef píše:Zdravím, mám problém s CS:SOurce ,
když chci hrát, tak mi tak dvě vteřiny jde obraz a pak se mi normálně vypne monitor a při manuálním znovuzapnutí tam je hláška NO SIGNAL
U ničeho jinýho se mi to neděje, poraďte...
PC:
P4 2,4GHz
RAM 1024MB dual
MSI NX6800LE

no možná to vypadá, že si to přehnal s overclockingem...spike.josef píše:66.81 stažený pomocí MSIliveupdate, co k desce byl jako utilita. CHci dodat, že mi to samý dělá i hra Brothers in Arms(teď jsem jí nahrál), ale tak po minutě, dvou ve hře.

Podle mne veta velmi filozofickeho razu:DivX píše:CS: S je pochopitělně lepší než předešlé verze... zase o krůček realističtější.
Ale i já ještě pařím 1.5![]()
Wixey rači pomlč... říká ti něco to tvi EMPORiO ???
Jinak ta obtížnost botu v CS:S de nastavit až do 3ky (teda alespoň mě).
Jednou kámoš (jak sem s nim hrál po netu) kecal, že tam dal boty obtižnost 9;))) -lamer!
WolfET Rulezzz (ale už sem dlouho nepařil... namám stáhlé mapy*;((()